Пазарете се тука!

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Да во Скопје е. Да не искочи како реклама или нешто ако сакаш да ти кажам каде е пиши ми ПП. Инаку денес купив од таму телефон иако отидов со доза на резерва. Добив кутија запечатена фабрички, ја отворив се на место се спакувано сјае и мириса на ново :) гаранција една година преку космофон и тоа гаранцијата е од Алфа Копи (Нокиа земав). Цените.. одлични. А мобиларата е.. ептен средена, огранок на т-мобиле, со свој паркинг, услужливи.. пријатно изненадена сум. :smir:
Eпа ајде кажи што нокиа зеде, а не вака лиги да ни течат! :vozbud:

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
хехе Н95 хаха се зезам, барав елегантен функционален телефон, земав Нокиа 6300, цена 8000 денари т.е. 7900 денари искочи. Еве сега го чепкам и њушкам мириса на новооо :vozbud: :vozbud:

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
хехе Н95 хаха се зезам, барав елегантен функционален телефон, земав Нокиа 6300, цена 8000 денари т.е. 7900 денари искочи. Еве сега го чепкам и њушкам мириса на новооо :vozbud: :vozbud:

Одличен избор, Ајде за убао, создравје да го збориш и врткаш низ чанти, џебови!:smir:

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
Одличен избор, Ајде за убао, создравје да го збориш и врткаш низ чанти, џебови!:smir:
Фала најмногу, да си купиш поубав :srce: :) а за врткање.. ке му купам футрола да не го врткам па да не се гребе, ептен чувам телефони :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Добро изгледа телефонов. Честито. А адресата напиши ја овде, па нека е реклама штом е толку добра фирмава. :)

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
Добро изгледа телефонов. Честито. А адресата напиши ја овде, па нека е реклама штом е толку добра фирмава. :)

Не за друго.. туку има членови на форумот кои се претставници на некои мобилари па да не искочам јас не фер. Мобиларата е во Чаир, карши трговскиот Чаирчанка (од Бит Пазар се продолжува право), тоа му доаѓа на улица Цветан Димов. Одприлика знаеш каде е тоа? Инаку еве ти и телефонче : 023246549 070505194 :wink: :smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887

Ај со здравје да си ја користиш и јас имав ваква нокиа супер е метален елегантен коска е телефонот :smir:

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
само преднот дел од маската и капачето позади за батерија + камера = 900 денари
комплет маската, преден, среден и заден дел без тастатура - 1000 денари
комплет маската, преден, среден и заден дел со тастатура - 1200 денари

монтажа на средниот + преден + заден дел = 300 денари.
Ок утре околу пладне доаѓам, али праиме бизнис само ако се оригинал,иначе ништо.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Одлучив да си зеам Н95. Каде може да најдам за пониска цена, а ако некој има нека кажи цена.

п.с. Мора да е нова :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ок утре околу пладне доаѓам, али праиме бизнис само ако се оригинал,иначе ништо.
сега во моментов имам уште две парчиња на лагер, едни ќе земе коска147 (уствари незнам дали го знаеш) другите ако не дојдат утре пред 12 часот да ми ги земат едни прилепчани ќе ги видиш, ако не ќе мора по нарачка да идат... како и да е фабрички оригинал нема никаде да најдеш, ни во алфа копи - ама сепак се оригинални.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
сега во моментов имам уште две парчиња на лагер, едни ќе земе коска147 (уствари незнам дали го знаеш) другите ако не дојдат утре пред 12 часот да ми ги земат едни прилепчани ќе ги видиш, ако не ќе мора по нарачка да идат... како и да е фабрички оригинал нема никаде да најдеш, ни во алфа копи - ама сепак се оригинални.
Ако ги нема кај некро ... побарај ме мене имам оргинален преден дел + средна маска + заден дел со капаче + сите пропратни делчиња како капаче за мемориска сунгерчиња све тоа, црни од мјузик едишн нокиа Н73 за 800 ден ;)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ако ги нема кај некро ... побарај ме мене имам оргинален преден дел + средна маска + заден дел со капаче + сите пропратни делчиња како капаче за мемориска сунгерчиња све тоа, црни од мјузик едишн нокиа Н73 за 800 ден ;)
ц.ц.ц...

PI

Член од
16 февруари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Дали може да се најде оригинал предна маска за N95 али да е оригинал и колку би ме чинела? Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom