Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Топ за Мората ми се исполни срцето кога видов како се радува,него прашањето е зошто тој не беше во стартните 11.Каљехон и Есиен едни од подобрите вечерва,Роналдо секоја чест ваљда нема и тој на подолго да се повреди пошто ќе отиде сезоната у п.м. кога веќе е повреден пола тим,Чаби разочара вечерва со пеналот,незнам како може така да изведе пенал во ваква ситуација.Во второ полувреме највеќе се плашев од Албиол ВТФ беше со заменава на Мурињо?Озил уште една мрцинска утакмица,пак ќе речам треба едно 2-3 утакмци од клупа да ги почне.Ди Мариа очигледно е најслаб на вода,катастрофа беше вечерва.
И да САН ИКЕР:cuc:
Хала Мадрид

гледам дека неколку души не го сфатија мојот сарказам во врска со измената на полувреме така да оваа прилика би сакал да ја искористам за да кажам дека мојот пост пред околу 50 минути беше саркастичен. фала :D
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 23:30 ---

типично за навивач на реал мадрид
??? Натпревар лига на шампиони, во игра се Роналдо и двата шпицеви Бензема и Игуаин. На кого се молиме ?

148466_433313446728036_1345954630_n.jpg

:cuc:

Најтешкиот натпревар оваа сезона, како Мајорка минатата година. Ова мора да биде пресвртницата во оваа сезона, херојска победа на еден жежок и тежок терен за играње, сега следи реприза од сезоната 2006/07. Хала Мадрид !

шо стана со Кики, окото нешто сериозно е или до другото коло му мине?

Ако некој ми најде гифт од она Пепе коа ја рогна 100 метри нагоре топката и им праеше на фановите на Леванте у стил : "А? А? А?"... ке го частам наполитанки.

Брао за Каљехон - Најборбен беше на утакмицата!
Честитки за Мората.

Мурињо чита : Јади ми го к**от ! Прекини да го играш Озил и дај да му закачиме на некој тим 6гола. Фала.
Чаби промарши пенал, али според мене Man of the Match.

Брао за Каљехон - Најборбен беше на утакмицата!
Честитки за Мората.

Мурињо чита : Јади ми го к**от ! Прекини да го играш Озил и дај да му закачиме на некој тим 6гола. Фала.
Чаби промарши пенал, али според мене Man of the Match.
Незнае Мурињо македонски иначе,пробај на англиски постов.

Рамос и Пепе колку аматерски се поставуваат:facepalm:

По којзнае кој пат нивна кривица за примениот гол...

Дај стајте го голот на Мората.

Aјде некој ако е заинтересиран за дрес, Алонсо 14, бел, на долги од оваа сезона, М големина.. Се направија некои несогласувања па по грешка мене 2 ми стигнаа. Да беше барем друга боја, или друг играч ќе го задржев, ама вака сосема ист е. Мене ме кошташе целосно 2300 денари, ако некој го сака ќе му го дадам за 1500. Дресот е со одличен квалитет.

attachment.php

2ephl36.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom