Фан Клуб: Интер

Види кај акцијата од пеналот, поставеноста на Жуан. Патем немаше ни пенал...

Кај вториот гол, се излекуваа од офсајд, а жуан или нагасаки останаа назад... Нема никаква координација помеѓу одбраната, не е само Силвестре, не е ни па дека одиграа нешто ептен лошо, едноставно и Аталанта си изиграа убаво и си дадоа голови, пишав поназад, не се Партизан.

Ne e kriv on sto ovie Atalanta imaat isti boi ko nasite. Ili ne gi raspoznava ili ne gi raspoznava. Nema treto.

579091_521946251151028_1903024823_n.jpg

Ништо страшно не е поразов, малце да се спуштиме на земја и да си продолжиме со одличните игри во следните натпревари.

Слабо е без Ранокиа и Самуел, одбранава ни е многу слаба, како успеаа 2цата да се повредат исто време :icon_lol:

кога ми текува дека ги победииме јувентус оваа со аталанта како и да не постои :)

Rano mu tekna so izmenive ....
Многу порано требаше да се случат измените. Имаме добри играчи, не ни фали многу да бидеме конкурентни, Милито за жал е само 50% од тоа што беше, али и таков е класа играч.

Рано и Самуел ни фалат, убаво не насамари Зампарини :pos: , Гуаро е ѕвер...

Ништо страшно не е поразов, малце да се спуштиме на земја и да си продолжиме со одличните игри во следните натпревари.
Поразов не е страшен, Силвестре е страшен. Со Џонатан во пакет се најлошите играчи шо ги имам во животов видено.
Кога се враќаат Самуел и Ранокија?
Од младиве имаме некое надежно дете централен бек шо игра?

Многу порано требаше да се случат измените. Имаме добри играчи, не ни фали многу да бидеме конкурентни, Милито за жал е само 50% од тоа што беше, али и таков е класа играч.

Рано и Самуел ни фалат, убаво не насамари Зампарини :pos: , Гуаро е ѕвер...

Pereira i Alvarez donesoa poaktiven i pokoordiniran napad , steta sto ne gi vnese porano , taka Cambiasso ke bese strogo zadolzen za odbrana . Ova e golem propust na Strama .Naredno kolo Jube igra so Lazio a nie toa ne go iskoristivme za da ja odrzime razlikata na 1 bod.

Ете колку ни фали киксерот Ранокија у одбрана.
А оној Силвестре нека го вратат у Палермо уште во јануари.

п.с Абе коа играме убав фудбал губим, а си тераме оној дефанзивен си тепаме лагано.

п.п.с Се тргна н алошо коа Марли пиша во фан клубот, ни пренесе негативна енергија од кај нив. :)

Поразов не е страшен, Силвестре е страшен. Со Џонатан во пакет се најлошите играчи шо ги имам во животов видено.
Тоа да, Силвестре се покажува како тотална утка, имам страв во коски кога противничките играчи го напаѓаат него. Се надевам набрзо ќе се вратат Рано и Самуел и ќе си продолжиме со стабилната игра во одбрана, три гола од Аталанта што се многу многу се. Следна со Каљари дома, се освен победа е рамно на катастрофа.

Јок... Калдирола е со најмногу искуство, само до сега ме нема импресионирано, иако го немам гледано година дена, освен еднаш против Луксембург али тоа не се важи

Mbaye , ama ne e centralen.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom