Папуљас: Грција и Србија се граничат

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Да де граничат Грција и Србија, исто така граничат и Вељика Аљбанија и Булгаристан ......... ама исто така и Македонија и Турција граничат !
Б.Т.В. Србија се простира до Токија(Србија до Токија) ако не сте знаеле ! :D
А Грција или такозвана уште и Гејлада/Хелл-Асс/Јунанистан... се простира на југ до Етиопија и Сомалија ! :icon_mrgr:
SERBIA LIKE NOKIA, EVERY DAY SMALLER AND SMALLER

Член од
8 јули 2012
Мислења
91
Поени од реакции
7
gresat,,,,, mislam Albanija i Turcia se granicat tamam tamu kai sto mislaet grcite i srbite deke se granicat ;)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
SERBIA LIKE NOKIA, EVERY DAY SMALLER AND SMALLER
Па и не е баш убаво да се смееш со соседот, поготово ако и ти ги имаш истите проблеми ........... за жал и ние секој ден сме се помали и помали ......... западниов дел некако ни е како сладолед на сонце, многу брзо ни се топи ЈБГ ............ :tapp:

Ф

ФилипМакедон

Гостин
Дека ке има предефинирање на балканот ке има,затоа што ниедно национално толкување на историјата не се совпаѓа со соседното...

Член од
25 октомври 2011
Мислења
135
Поени од реакции
99
Дека ке има предефинирање на балканот ке има,затоа што ниедно национално толкување на историјата не се совпаѓа со соседното...
а македонија во наредните години ако не превземе нешто, ќе ја снема.

Ф

ФилипМакедон

Гостин
а македонија во наредните години ако не превземе нешто, ќе ја снема.
Имаме кадар,само што тој кадар не е на местото што треба да биде...но којзнае,ако ни се поклопат ѕвездите можеби и ке испадне нешто плус,за снемување веќе сме докажани,може да ја снема Републиката,но Македонија како идеја невозможно,единствено ако се случи крај на светот,удар на метеор можеби...:)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Тоа е стара желба на двете држави , и неслучајно и Николиќ при посетата на Македонија , се задржа во Куманово и Валандово , важниот коридор кој и интересира на Србија.

Па најмногу колонизатори има токму на овие предели , од Куманово до Грција.

Од кај ли толку многу срби во Валандово , Дојран , Богданци , Гевгелија ?

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Тоа е стара желба на двете држави , и неслучајно и Николиќ при посетата на Македонија , се задржа во Куманово и Валандово , важниот коридор кој и интересира на Србија.

Не само тоа, ами и промотира пловен канал от Дунава преку Морава, Вардар до Белото море. Пусти фантазии. :icon_lol:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
А бе ако они имаат низок IQ не треба и ние со сила да се спуштаме на нивно ниво.
Нека си лаат, нека тропаат зелени, само лошо си прават самите на себе, луѓето сваќаат што е глупост а што вистина.
Вербалното провоцирање е недостиг на моќ за дејствување.

Член од
7 септември 2012
Мислења
33
Поени од реакции
30

Prorabota toa zlobniot gen sto ti e vo krvta nemozese da izdrzi ako ako samo treniraj nedaj boze pa da napises nesto pozitivno ili nezlonamerno. Zatoa ve mrazat siponjo i srbite i grcite a i makedoncite znaes kolku ve sakaat, bas zatoa posto samo zlo od vas, nema ubavi raboti, nema pametni raboti, samo iskvareni. Me interesira dali mislis deka nekoj ke nasedne na tvoite insinuacii i provokacii i ke pocne da pluka po Srbite tuka na forumov samo zatoa sto ti si napisal nesto?Znam kolku ti e golema zelbata da vidis plukanje megu pravoslavnite luge ali toa ne e dovolno da ne skaras.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Prorabota toa zlobniot gen sto ti e vo krvta nemozese da izdrzi ako ako samo treniraj nedaj boze pa da napises nesto pozitivno ili nezlonamerno. Zatoa ve mrazat siponjo i srbite i grcite a i makedoncite znaes kolku ve sakaat, bas zatoa posto samo zlo od vas, nema ubavi raboti, nema pametni raboti, samo iskvareni. Me interesira dali mislis deka nekoj ke nasedne na tvoite insinuacii i provokacii i ke pocne da pluka po Srbite tuka na forumov samo zatoa sto ti si napisal nesto?Znam kolku ti e golema zelbata da vidis plukanje megu pravoslavnite luge ali toa ne e dovolno da ne skaras.
Не реков јас дека Грција и Србија се граничат, други се тие.
Нити па јас сум правел такви планови.

Јас пишувам тоа што го мислам , не измислувам работи заради провокации или за да некој плука по србите.
Ќе дојде некој друг ќе ме обвини дека придонесувам во зголемување на србофилизмот , пошто кога еден албанец плука по србите , кај македонецот се појавува љубов за србите.
Ќе дојде трет ќе ме обвини за ширење бугарофобија , пошто во некои ствари се сложувам со ФМИ , а тоа кај македонците придонесува кон мразење на бугарите.

Има секакви луѓе со секакви сваќања.

Србија и Грција работеле на поделба на Македонија , останувам на тоа дека голема желба им е да се граничат меѓусебно.

Темата нека се споси , пошто имало слична тема :

http://forum.kajgana.com/threads/КОД-Сојуз-меѓу-Грција-и-Србија-за-поделба-на-Македонија.45990/

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Само да те надополнам, еве преди недела дена Селмани даде интерву и тамо изрази ставот: Целта на Белград е заедничка граница со Грциja.
http://video.bgnes.com/view/37631
После таа изjaва, беше изплукан и повикан на оставка, а и беше образложено како тоа не е вистина.
Еве една недела после тоа .... среде Атина го зборуват. Има смисла да зборуваме повеке?!

Член од
7 септември 2012
Мислења
33
Поени од реакции
30
Не реков јас дека Грција и Србија се граничат, други се тие.
Нити па јас сум правел такви планови.

Јас пишувам тоа што го мислам , не измислувам работи заради провокации или за да некој плука по србите.
Ќе дојде некој друг ќе ме обвини дека придонесувам во зголемување на србофилизмот , пошто кога еден албанец плука по србите , кај македонецот се појавува љубов за србите.
Ќе дојде трет ќе ме обвини за ширење бугарофобија , пошто во некои ствари се сложувам со ФМИ , а тоа кај македонците придонесува кон мразење на бугарите.

Србија и Грција работеле на поделба на Македонија , останувам на тоа дека голема желба им е да се граничат меѓусебно.

Темата нека се споси , пошто имало слична тема :

http://forum.kajgana.com/threads/КОД-Сојуз-меѓу-Грција-и-Србија-за-поделба-на-Македонија.45990/

Ma nema veze be Dardan samo cepaj. teraj si go ti tvoeto, nie pak ke si go terame naseto..nego samo da te potsetam deka tie kako tebe mnogu povece gi mrazat na ovaa parce zemlja od bilo koj drug, cisto da te potsetam....a ti pak bockaj si moze pak i nekoe dete ke nasedne na tvoite "fakti"...pa poveke ke mrazi nekoj srbin ili grk od tebe...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346

Она болдираното е факт.
Такви сништа имаа Мицотакис и Милошевиќ пред дваесетина години...
Српско-Грчкото пријателство не е од сега... а башка, си имаат и заеднички влажни сништа.

Kajgana Shop

На врв Bottom