Помош: Барам еден филм!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
знам дека темава не е за споделување на торенти, но да не отворам нова тема, ќе може ли некој да ми каже ако знае од каде би можел да го симнам филмот "викенд на мртовци"? (македонска филм - комедија).
Се изнабарав но без позитивни резултати...

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
2 другари 1 е црнец 2 е белец, се преправаат обратно, црнецот белец, а белецот црнец, има нешто начистичка група не сака црнци, нешто Кенија се дешава филмот, комедија е филмот.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
2 другари 1 е црнец 2 е белец, се преправаат обратно, црнецот белец, а белецот црнец, има нешто начистичка група не сака црнци, нешто Кенија се дешава филмот, комедија е филмот.
Yankee Zulu овај де не е?

O

Orion.

Гостин
Постар филм.

Две фамилии живеат куќа до куќа и цело време едниот сосед го закача другиов за на крај работата да испадне од играчка плачка :ROFLMAO:

Благодарам:)

Член од
14 февруари 2009
Мислења
497
Поени од реакции
1.709
Постар филм.

Две фамилии живеат куќа до куќа и цело време едниот сосед го закача другиов за на крај работата да испадне од играчка плачка :ROFLMAO:

Благодарам:)
Едниот од нив да не е месар голем крупен, а другиот помал?

Член од
14 февруари 2009
Мислења
497
Поени од реакции
1.709
Не ми текнува брат во моментот од кој друг филм го знам “месарот“, да се сетам ќе го најдам филмот ако некој друг не е побрз од мене. Може ќе ми треба 2-3 дена ама се надевам ќе се сетам.

O

ob1

Гостин
Незнам дали е за тука, али незнаев кај да прашам па ај тука.
Значи не е филм туку клип на YouTube што го барам со години.

Го имам гледано од дамна. На клипот се Will Ferrell и Chris Kattan. Облечени се такви и двајцата во женски розеви маичиња до пупак и играат (прават кореографија) на онаа песната од Britney Spears - Oops i did it again. Исто така и Britney ја има во клупот, она е во жири со уште еден или двајца. А да, и на розевите маички на овие двајца им пишува нешто во стил we love Britney. Клипов е пародија и го имам гледано пред едно 6-7 години, и се имам газено од смеење.

Кој ми го најде добива пиво од мене!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Одамна даваа на А1 серија со типов. Му текнува на некој која беше?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
луѓе го барам филмот Обука за фраери (мислам така се викаше). се работи за човек кој има ниска самодоверба и овде (се работи за некојси курс) оди со цел да научи како да се однесува со девојки и да биде посамоуверен.
комедија е филмов, ако му текне на некого нека го каже оригиналното име на филмов. мислам на А1 повеќе пати го даваа :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
луѓе го барам филмот Обука за фраери (мислам така се викаше). се работи за човек кој има ниска самодоверба и овде (се работи за некојси курс) оди со цел да научи како да се однесува со девојки и да биде посамоуверен.
комедија е филмов, ако му текне на некого нека го каже оригиналното име на филмов. мислам на А1 повеќе пати го даваа :)
baraj go napoleon dynamite filmot na imdb, pa posle gledaj mu filmovi kade shto glumel, mislam deka school for sckjdjshad mu beshe imeto na filmot. So toj shto igrashe vo Armagedon, Thorton e da.. toj e <3

Kajgana Shop

На врв Bottom