Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
smeski od nervoza za popularnosta na ivan pukate pa duri pcuete e ovaa ne sum znael deka ivanco nas hristos tolku bil popularen u makedonija............pa od madzar mlo besa kaj crvena zvezda u kisela voda pa posle kaj drzavna se isplasia doktori oti im izbegaa pacienti otideaa kaj ivanco bolnica klinika ce zatvorea zaradi ivanco........................so ne ce napravat vracare i balace da ga deskriditirat naso spasitel ivanco eve video za kaj klinicki smo vistina..........................................................
Знаеме дека си ти бре не туку глуми.

Знаеме дека си ти бре не туку глуми.
Ти девојче се заебаваш со Иванчо Христос, дај уозбили се малку, остави го човекот нека се изјасни. Јас му верувам една моја комшивка отиде кај него и ја излечи од кал под ноктите.

Не ми се верува дека се регистрираше на форумов, Иван Исцелител лејдис енд џентлмен :vozbud:

И тоа за прво МЕНЕ да ми се обрати, мојот ник е првиот збор што го пишува.....
success%2Bkid%2Blittle%2Bboy%2Bfist%2Bon%2Bbeach.png

freddie-mercury-rage-pose-template-351x250.png
backpain-1292835351.jpg

--- надополнето: 10 ноември 2012 во 11:51 ---
peja so se plases peja so narodot javno si zbore so ivan iscelitelot gi ozdrave vakov ne sum videl goa ovaa ivanco ko isus hristos e po moci i kozen rak izlecel eve kazuva samata pacientka so potvrda od doktor................................................................

Ќе ме спомнеш во емисија? :sneaky:

Peja989 увек кога има тема на форумов за ваквиве фаци од телевизииве се регистрираат после некој ден, Саше Политико, Иван, уште Алачки ни фали :pos:

Peja989 увек кога има тема на форумов за ваквиве фаци од телевизииве се регистрираат после некој ден, Саше Политико, Иван, уште Алачки ни фали :pos:

Најјак е, БРАВО.....
#громогласенаплаузкаковомилениумнатретополувремештогодаваатмакедонциве

bas me interesira so i ima odgovoreno :))))
Не глеаш дека сликата е праена тоест надополнета со текстот :D ај не оваа среда другиот петок у твое име че му пратам порака па че ти кажам:P шо одговорил

Не глеаш дека сликата е праена тоест надополнета со текстот :D ај не оваа среда другиот петок у твое име че му пратам порака па че ти кажам:P шо одговорил
kazi za koga za site da gledame show :)

kazi za koga za site da gledame show :)
Ај ионака овој месец ми тргна со е**ње на сметката од моб. :D че фукнам на глупост уше некоја пара.
Петок де нели тогаш иде у етер :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom