Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеме дека си ти бре не туку глуми.smeski od nervoza za popularnosta na ivan pukate pa duri pcuete e ovaa ne sum znael deka ivanco nas hristos tolku bil popularen u makedonija............pa od madzar mlo besa kaj crvena zvezda u kisela voda pa posle kaj drzavna se isplasia doktori oti im izbegaa pacienti otideaa kaj ivanco bolnica klinika ce zatvorea zaradi ivanco........................so ne ce napravat vracare i balace da ga deskriditirat naso spasitel ivanco eve video za kaj klinicki smo vistina..........................................................
Ти девојче се заебаваш со Иванчо Христос, дај уозбили се малку, остави го човекот нека се изјасни. Јас му верувам една моја комшивка отиде кај него и ја излечи од кал под ноктите.Знаеме дека си ти бре не туку глуми.
Не ми се верува дека се регистрираше на форумов, Иван Исцелител лејдис енд џентлмен![]()
peja so se plases peja so narodot javno si zbore so ivan iscelitelot gi ozdrave vakov ne sum videl goa ovaa ivanco ko isus hristos e po moci i kozen rak izlecel eve kazuva samata pacientka so potvrda od doktor................................................................
Peja989 увек кога има тема на форумов за ваквиве фаци од телевизииве се регистрираат после некој ден, Саше Политико, Иван, уште Алачки ни фали![]()
кибрит+канта бензин =пламен
Не глеаш дека сликата е праена тоест надополнета со текстотbas me interesira so i ima odgovoreno)))
kazi za koga za site da gledame showНе глеаш дека сликата е праена тоест надополнета со текстотај не оваа среда другиот петок у твое име че му пратам порака па че ти кажам
шо одговорил
Ај ионака овој месец ми тргна со е**ње на сметката од моб.kazi za koga za site da gledame show![]()
za koj petok za ovaj so idi sega ?Ај ионака овој месец ми тргна со е**ње на сметката од моб.че фукнам на глупост уше некоја пара.
Петок де нели тогаш иде у етер![]()