Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Другар знам дека народов кога има мака и за сламка се фаќа, не ги кривам, во психата на човекот е да бараш спас по секоја цена, опстанок, ама и разнишаната доверба во нашево здравство исто така си го прави своето, па ваквиве кловнови си наоѓаат 5 минути слава.

Али и Сабина ми ја нема одамна, и таа знаеше по некој совет да даде настрана тоа што гледаше. На таа па и се јавува еднаш човек и и вика немам среќа во социјалниот живот, не можам да стекнам пријатели, за девојка да не правам муабет и пази муабетов како идеше:

- Гледам дека има дрво кај тебе во двор, кајсија, има магија на неа и ти влијае, сечи ја!
- Ама немам кајсија јас!
- Па на комшијата кајсијата исечи ја несреќа ти носи
- Немам комшија во зграда сум!
- Најди некоја кајсија и исечи ја таа е таа маѓепсаната!!!!!!

:facepalm:

Забегав малце не е тоа темата ама ваквиве емисии порано ми беа шема за следење, Сабина, Глорија со теглите и марамата, штета што само Иван остана.

мене тотално ме опуштаат вакви фаци :D значи дека стварно се човече моќни :LOL:(за шоу).
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 00:02 ---
мене тотално ме опуштаат вакви фаци :D значи дека стварно се човече моќни :LOL:(за шоу).
и пазете дами *коса краси коса гнаси*:ROFLMAO:

ovoj ivaniscelitel navistina leci ima golemi guzvi se ceka so sati i ne naplaca bespari e se fali narodot od nego..........................................http://www.youtube.com/watch?v=D2zNxj8p__M&feature=channel&list=UL

Отиде детството на детево :facepalm:

Што ли ќе му се случува во осмолетка кога ќе дознаат дека до 4 години бил во памперс..па и дека не зборел. Ах бееее....не за џабе кажале..."Секој може да биде мајка/татко но, не секој може да биде родител"

Каде ли само и бил паметов на просветленава, на нет да објавува вакво нешто. Не дека е нешто страшно ама народот тука бе.....:facepalm::tapp:

vecerva vo skopje tv KRT emisija vo zivo vo 22 casot najgledanata televiziska emisija dosega vo istorijata na nasava drzava nad 1 000 000 ede milion gledaci poglednete ja pa uverete se samite zosto starite ne spijat mladite ne izleguvaat go gledaat ivan

:pos:

peja so se plases peja so narodot javno si zbore so ivan iscelitelot gi ozdrave vakov ne sum videl goa ovaa ivanco ko isus hristos e po moci i kozen rak izlecel eve kazuva samata pacientka so potvrda od doktor................................................................--- надополнето: 9 ноември 2012 во 15:19 ---
taka trebit site so se izlecile javno da sopstuvat oti ivan gi lece istinski so vi e krivo sakate site da molcat pa da go napagate ivanco ivanco e isus u denesno vreme................................................................--- надополнето: 9 ноември 2012 во 15:21 ---
eve ivanco iscelitelo i ovie gi izlecel so doktorski dokaze...........................................................................................

:cuc: легендо!!!
битно си го имаш стилот со точките
Srecen den ...........................................................................................

so tova so tockite be sakate da kazete ako nekoj ja kazuva vistinata za ivan odma sakate da go negirate so vi stana dzavolot vlegol vo vas eve celo skopje znae daka vo madzar malo sekoj den duri po 10.000 luge imase kaj ivan iscelitelot i so sega covekot raboti trieset godini i sekoj den guzvi .....so e problemot so vas so sakate da kazete deka ivan ne e vistinski pa e vistinski go vidov so svoi oci covekot e denesen isus..........................................................................................eve vi tocki pa pukajte od maka gledajte i uzivajte...............................................................................

добро бе човек ме интересира ако ги преваруваш луѓево свака част ти фаќа паметот си нашол офци ги стрижеш , али сам да си веруваш на ова ти ненормален си?Озбилно очекуваш у 21 век некој на она со шишето да ти поверува..?

so tova so tockite be sakate da kazete ako nekoj ja kazuva vistinata za ivan odma sakate da go negirate so vi stana dzavolot vlegol vo vas eve celo skopje znae daka vo madzar malo sekoj den duri po 10.000 luge imase kaj ivan iscelitelot i so sega covekot raboti trieset godini i sekoj den guzvi .....so e problemot so vas so sakate da kazete deka ivan ne e vistinski pa e vistinski go vidov so svoi oci covekot e denesen isus..........................................................................................eve vi tocki pa pukajte od maka gledajte i uzivajte...............................................................................
АХАААААА Јас сум сведок дека работеше во маџар мало, ама еден ден дојде еден ( пратен од Џаолот ) и му бараше да ги врати парите Иван што ги земал од мајкаму на човеков , па не е Иван крив што не и помогнал од канцерот, жената со плави очи плус нервози и си умрела а може е главно и тоа што касно отишла кај иван на лечење па си умрела.
Било што било, тоа што умрела не е битно, битното е тој пратениот од Џаолот му го скрши носот на Иван ни крив ни дужен, од тогаш Иван и покрај сите молби да се врати во маџар мало не сакаше да се врати и ностоп поФтараше ПРОСТИ ИМ ТАТКО НЕ ЗНАЈАТ ОВИЈА ШТО ПРАВИФ !:pipi:
Де'К си бе иванЕ да те не пцују, сФе да ти ебу......................................................................................... Кој те научи на тастатуру од коњуктор да куцаш, да му ебу сФе по списак да му ебу ја на тај.!!??

vecerva vo skopje tv KRT emisija vo zivo vo 22 casot najgledanata televiziska emisija dosega vo istorijata na nasava drzava nad 1 000 000 ede milion gledaci poglednete ja pa uverete se samite zosto starite ne spijat mladite ne izleguvaat go gledaat ivan.................................................................

:нинџ:

so tova so tockite be sakate da kazete ako nekoj ja kazuva vistinata za ivan odma sakate da go negirate so vi stana dzavolot vlegol vo vas eve celo skopje znae daka vo madzar malo sekoj den duri po 10.000 luge imase kaj ivan iscelitelot i so sega covekot raboti trieset godini i sekoj den guzvi .....so e problemot so vas so sakate da kazete deka ivan ne e vistinski pa e vistinski go vidov so svoi oci covekot e denesen isus..........................................................................................eve vi tocki pa pukajte od maka gledajte i uzivajte..............................................................................

ivan golem pozrav do tebe i do tvojata emisia redovno te sledime cela familia sekoj petok na krt televizia............................... samo imam eden proglem macorot moi sekoa vecer se budi tocno vo 3.15 i mjauka i se kostresi a kako sto znaes 3.15 e satansko doba togas lucifer izleguva od podzemjeto i izgleda vleguva vo mojot macor...............................neznam sto da pravam ti simi posledna nades..........i uste nesto dzemperot sto go nosese veverva ti e mnogu ubaf praf maniken si od kaj tie sakam na tatko mi da mu kupam takov rogenden mu e uste malku.....pozzzz gospot neka e so tebe......

so tova so tockite be sakate da kazete ako nekoj ja kazuva vistinata za ivan odma sakate da go negirate so vi stana dzavolot vlegol vo vas eve celo skopje znae daka vo madzar malo sekoj den duri po 10.000 luge imase kaj ivan iscelitelot i so sega covekot raboti trieset godini i sekoj den guzvi .....so e problemot so vas so sakate da kazete deka ivan ne e vistinski pa e vistinski go vidov so svoi oci covekot e denesen isus..........................................................................................eve vi tocki pa pukajte od maka gledajte i uzivajte..........................................................................

Уште ти фалеше на форумов и да биде комплетен.

АХАААААА Јас сум сведок дека работеше во маџар мало, ама еден ден дојде еден ( пратен од Џаолот ) и му бараше да ги врати парите Иван што ги земал од мајкаму на човеков , па не е Иван крив што не и помогнал од канцерот, жената со плави очи плус нервози и си умрела а може е главно и тоа што касно отишла кај иван на лечење па си умрела.
Било што било, тоа што умрела не е битно, битното е тој пратениот од Џаолот му го скрши носот на Иван ни крив ни дужен, од тогаш Иван и покрај сите молби да се врати во маџар мало не сакаше да се врати и ностоп поФтараше ПРОСТИ ИМ ТАТКО НЕ ЗНАЈАТ ОВИЈА ШТО ПРАВИФ !:pipi:
Де'К си бе иванЕ да те не пцују, сФе да ти ебу......................................................................................... Кој те научи на тастатуру од коњуктор да куцаш, да му ебу сФе по списак да му ебу ја на тај.!!??

smeski od nervoza za popularnosta na ivan pukate pa duri pcuete e ovaa ne sum znael deka ivanco nas hristos tolku bil popularen u makedonija............pa od madzar mlo besa kaj crvena zvezda u kisela voda pa posle kaj drzavna se isplasia doktori oti im izbegaa pacienti otideaa kaj ivanco bolnica klinika ce zatvorea zaradi ivanco........................so ne ce napravat vracare i balace da ga deskriditirat naso spasitel ivanco eve video za kaj klinicki smo vistina..........................................................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom