Полициските “крајслери“ на продажба

• Креатор на темата Креатор на темата Torte Mobile
  • Време на започнување Време на започнување
Има луѓе што се палат по крајслер и мислат дека незнам колку брзо иде и ке купат ама ке им падне чудно коа ке испаднат некој ден :) или коа ке треба ремонт да му прават

Познавачите велат дека тие се издржливи возила кои би можеле да се користат и во наредните години без поголеми проблеми.
Yeah right:pos:

На овие километражата со сигурност им е превртена барем по еднаш а они кажуваат 500 000 километри, која будала ќе поверува во ова незнам. Плус тоа сокршени се целите, не се одржувани ниту возени како што треба. Полициски крајслер не би земал без пари да ми го даваат.

Јас би купил ама до 200 евра ако ги даваат,денар повеќе не давам.

390125_441549955903899_1793956438_n.jpg

Можи ѓупциве да ги земат за по дрва ко ќе одат да крадат, да ги товараат

За сторен сообраќаен прекршок казната да е 6 месеци да возиш Крајслер.Полошо од уплатница.

јас колку шо знам уште се возат голф 2 и голф 3 и по некое југо полицајско така да поарно крајслер одошто голф :D

Кога ќе ми текне какви се не таленти ги возат сеуште и се иживуваат на нив... грев ми е за колите...
Значи... не се за купување. Бунар без дно ќе биде да се купи такво нешто

:facepalm:.. на циганите ако им дадат еден крајслер ќе направаат цел робот - трансформер :D

Познавачите велат дека тие се издржливи возила кои би можеле да се користат и во наредните години без поголеми проблеми.
Yeah right:pos:
Истите тие познавачи пред неколку месеци трубеа како треба нови коли, крајслерите се дотраени. Сами себе се прават луди со лажењево.

Треба да се направи една селекција од колите да се види која е здрава која не е .Здравите нека ги потсредат малце мотор ова она ,и нека ги пуштат за придружба и такви работи .Јетито нема машина за придружба башка бензин си е бензин,а тие шо му нема лек ајт на лицитација друг нека си ја чука глата после.

Треба да се направи една селекција од колите да се види која е здрава која не е .Здравите нека ги потсредат малце мотор ова она ,и нека ги пуштат за придружба и такви работи .Јетито нема машина за придружба башка бензин си е бензин,а тие шо му нема лек ајт на лицитација друг нека си ја чука глата после.

Имаат бенвиња 525, мерцедеси, ленд ровери за тоа, барем од она што сум видел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom