Pretty Little Liars

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
значи на крајот пак ништо не знаеме, ни кој ја уби Алисон, ни кој се е во А тиомт, освен Мона....
Точно :D И како -А ја масираше Емили, додека Мона беше на јавање со Хана.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Точно :D И како -А ја масираше Емили, додека Мона беше на јавање со Хана.
не е само мона повеќе се, како што реков Џена ми е најсомнителна, а и има причина да ги мрази и да им се одмазди... мислам дека тоа со слепилото е лага, дека она си гледа цело време.....

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Џена мислам дека сега прогледа, не е ваљда дека глумела цело време, зашто како иначе би ишла на операција?!

Маја кај ја најдоа? Не обрнав внимание на тој дел баш многу.
А мислам дека убиецот на Али и -А (главниот/та во тимот) се различни личности.

Туку ... посетителот на Мона на крај мислам дека е близначката на Али. Уште од епизодата со санаториумот цело време тоа го мислам... дека ќе се појави таа.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Туку ... посетителот на Мона на крај мислам дека е близначката на Али. Уште од епизодата со санаториумот цело време тоа го мислам... дека ќе се појави таа.
И јас мислам така, цело време мислев дека нема да биде како во книгата, ама они тргнаа по книгите веќе. Сега сакам што е можно помалце да знам за книгите иако веќе најглавното го знам.

Еден од продуцентите твитнал дека Мона не направила само две од нештата на -А. Едното најверојатно е масажата на Емили, а другото мислам дека е убиството на Иан. Иначе зошто Мона би го убила Иан, доколку нејзината причина била тоа што и ја одземале Хана.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
Џена мислам дека сега прогледа, не е ваљда дека глумела цело време, зашто како иначе би ишла на операција?!

Во дворот кај Емили.

Уште додека траеше епизодата во САД, прочитав spoilers дека А е Мона, впрочем исто како во книгата.
На крајот пак, на мое разочарување, испадна дека не е таа единствената што се представува како А, што значи уште една цела сезона напнатост и нагаѓања :)
Ова со Вивијан Даркблум ме потсетува на приказната со близначката на Алисон во книгата која претходно во серијата не можев да ја пронајдам.

the.cute.one :)

Some people eat to live , i live to eat <3
Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14

И јас мислам дека на крај убиецот на Али и -А се всушност две различни личности.А ако излезе дека Али има близначка навистина ќе е малку глупо, бидејќи не треба толку да се основаат на книгите треба малку промена :) И плус мислам дека беше јасно дека -А немаше да се дознае оваа сезона, се знаеше дека PLL ќе се сними уште па која ќе е целта ако сега се дознае -А ? :D

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Интересна серија, на репертоар ми е подолго време и веќе на средина на втора сезона сум. Ќе почнев да ја читам темава и мислењата ама гледам некаде има дадено информации шо треба да бидат у спојлери, не сакам возбудата да прекине и да дознаам кој е -А :unsure:

CUCULIGA

Баксуз
Член од
12 август 2012
Мислења
84
Поени од реакции
53
Уште ли не заврши овој удав од серија ? Леле, со каков ентузијазам почнав да ја гледам, прва сезона не се дозна кој е А, ај си викам интересна ми е, втора изгледав негде до пола и баталив-нервозна уште, зашто го тупат цело време, вртат у круг , мотаат, абе кататстрофа. Јас не би ја препорачала на некој што не ја почнал, нека не си го губи времето.
И нели цело време тврдеа продуцентите дека не е ко по книгата, и на крај испадна дека е, а ? хах

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Уште ли не заврши овој удав од серија ? Леле, со каков ентузијазам почнав да ја гледам, прва сезона не се дозна кој е А, ај си викам интересна ми е, втора изгледав негде до пола и баталив-нервозна уште, зашто го тупат цело време, вртат у круг , мотаат, абе кататстрофа. Јас не би ја препорачала на некој што не ја почнал, нека не си го губи времето.
И нели цело време тврдеа продуцентите дека не е ко по книгата, и на крај испадна дека е, а ? хах
Епа секако дека не е по книгата. Во книгата -А беше сестра близначка на Алисон а тука е различно. Би требало да ја доглеаш па да коментираш, инаку јас сега чекам да почнат со емитување дури на 23октомври :) Ја препорачувам серијата за тепање време има интересни ситуации иако на моменти е досадна и се' како да почнува од почеток

T

tinkerbelll

Гостин
Па нели дека е од истите продуценти на Госип грл, само таму некако не се сконцентрирани цело време на откривање на гг, а тука некако се кружи само околу тоа.
^^ Да на моменти стварно е како се да почнува отпочеток иако мислам дека ќе испадне дека уствари повеќе души се -А...
Само да не се изгубат на крај како шо се случи со лост, заплеткувања до бескрај и на крај тапа, а ние си играме мозок :D

Член од
6 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
13

Нашата омилена серија,Pretty Little Liars продолжува со емитување во Јануари.Откако на 23 Октомври ја изгледавме епизодата Dark Ride,нетрпеливи сме да започне продолжетокот на оваа популарна серија.

П.С.Би требало малку и нашиве телевизии да започнат да прикажуват по некоја тин-серија,доста ни е од турските и индиските,бар јас мислам така...

T

tinkerbelll

Гостин

Нашата омилена серија,Pretty Little Liars продолжува со емитување во Јануари.Откако на 23 Октомври ја изгледавме епизодата Dark Ride,нетрпеливи сме да започне продолжетокот на оваа популарна серија.

П.С.Би требало малку и нашиве телевизии да започнат да прикажуват по некоја тин-серија,доста ни е од турските и индиските,бар јас мислам така...
http://forum.kajgana.com/threads/pretty-little-liars.47878/
има тема за плл :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Искрено, на многу им е доста и од тин серии, и така во моментов иде една на МТВ.

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Знамм, i can't wait! И едвај ја дочекав Halloween епизодата сега многу повеќе чекање... :(
Инаку знаеш дека ја спомнаа Македонија Луси Иан и Џулијан Морис? И тоа оти јас им реков! :D

Член од
6 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
13
Мене никогаш не ми е доста од тин серии :))
Иначе и јас едвај дочекав за Halloween Special,сега се чека Јануари.

Kajgana Shop

На врв Bottom