И стварно не ми е јасно зошто уште ја гледам (освен ради маживе duhh ).
Дечки, ја изгледавте последнава? Цела ноќ чекав да излезе торент, ама вредеше.
Чарлс е А.Луѓе да ви кажам дека ПЛЛ не мислам да ги гледам повторно. Више станаа досадни, после 5 изгубени години и потрошено време и нерви и гледање во лаптоп до 3 часот по полноќ чекајки да се открие вистинскиот -А да го видиме ликот што направи Марлене Кинг ни даде само име Чарлс. Е сега кој е Чарлс? На почетокот ја дадоа Бетани Јонг а сега Чарлс. И што е финтата со Мона? Јанел Париш изјави дека Мона е мртва, и дека ќе ја има само во флашбак на серијата, а сега кажуваат дека е жива и дека не е убиена? И што беше финтата со Мона завиткана во ќебе во багажникот на колата на крајот на серијата? Изгубено шоу, се е мрднато. Марлене Кинг изјави дека ќе го видиме ликот на вистинскиот -А а не само името да го кажат не е фер. Марлене е идиот.....
До 4 сезона и почетокот на 5 сезона некаде до средина држеше вода имаше ОМГ моменти. Е сега и ја го мислам истото дека Чарлс е брат близнак на Џејсон, а можеби и син на Али. Оти Али кога ја посети Сиси Драјке и кажа дека и доцни со недели и дека детектив Валден ја затруднел и ако му кажал на Валден ќе ја убиел Али. Потоа девојките дознаа дека Али била трудна од Валден и се знаеле одамна. Е сега што се случило таа ноќ кога Али исчезна можеби нема да дознаеме оти на почетокот на 5 сезона, Али кажа само дел од тоа што се случило а другото не го кажа. Е сега некако ја заборавија мајката на Тооби Каванов, а се до 4 сезона некаде до средина ја спомнуваа нејзе а дали се самоубила или не може нема да дознаеме никогаш. Од почеток мислев дека А е тој детективот Габриел Холбрук заради тоа што он дозна дека девојките се во Њујорк и некако го снема не го покажуваа неколку епизоди, и некако го форсираа да мислеме дека е вистинскиот А. И мислев дека Габриел Холбрук е вистинскиот А ама изгледа дека сум бил грешка. Сите плукаме по серијата дека не ја бива и ја затупиле многу ама никој не ја откажува барем си погледнувате по една или две епизоди. Е сега 6-тата сезона ќе имало само 10 епизоди и тие ќе биле специјално за Чарлс и на крај Али ќе излезе од затвор заради тоа што Мона е жива а не е мртва како што мислеа сите. И на крај мислам дека Чарлс не може да биде на едно место и да ги прати сите луге што праваат и да им ги знае на лугето тајните, мора да има некои личности што работатат со него и му даваат информациии...Чарлс е А.
Е сега кој е Чарлс, поради кого/што се пореметил, не знаеме, и ваљда нема да дознаеме до крај на 6 сезона, зашто има и 7ма за снимање мислам.
Има теории дека е брат близнак на Џејсон, ради снимката со тие двајцата мали дечиња околу Џесика, од кои едниот беше Џејсон, па претпоставка дека другиов е Чарлс.
Мада и ова не држи вода, додека не се појави ко лик во серијата.
Јас одамна не се замарам, си ги симнувам епизодите кога ќе ми текне дека немам нешто поасално за гледање и не си ја тупам главата со теории.
Во јуни ќе видиме кај ќе затера серијава.
Или има многу камери поставено.И на крај мислам дека Чарлс не може да биде на едно место и да ги прати сите луге што праваат и да им ги знае на лугето тајните, мора да има некои личности што работатат со него и му даваат информациии...
Искрено, не се сеќавам кој умре, а кој воскресна. До толку ја однесоа у курац.Јас сум малце повеќе назад со серијава, ама сега почнам да ја гледам. Сум до 3та сезона и искрено сакав да се откажам од гледање , веќе нема логика ништо. Де Мона е А , па Тоби е А па сеа еве и Спенсер у тимов ама сепак е тапа ..ама сега кога прочитав дека Али е жива ( што и претпоставував) накратко некој да ме упати кој е уште жив од умрените во серијава И дали вреди да гледам од 4та сезона па натаму ???
Искрено, не се сеќавам кој умре, а кој воскресна. До толку ја однесоа у курац.
Ако ти е досадна, нема потреба да ја гледаш.