- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Точно И како -А ја масираше Емили, додека Мона беше на јавање со Хана.значи на крајот пак ништо не знаеме, ни кој ја уби Алисон, ни кој се е во А тиомт, освен Мона....
Точно И како -А ја масираше Емили, додека Мона беше на јавање со Хана.значи на крајот пак ништо не знаеме, ни кој ја уби Алисон, ни кој се е во А тиомт, освен Мона....
не е само мона повеќе се, како што реков Џена ми е најсомнителна, а и има причина да ги мрази и да им се одмазди... мислам дека тоа со слепилото е лага, дека она си гледа цело време.....Точно И како -А ја масираше Емили, додека Мона беше на јавање со Хана.
И јас мислам така, цело време мислев дека нема да биде како во книгата, ама они тргнаа по книгите веќе. Сега сакам што е можно помалце да знам за книгите иако веќе најглавното го знам.Туку ... посетителот на Мона на крај мислам дека е близначката на Али. Уште од епизодата со санаториумот цело време тоа го мислам... дека ќе се појави таа.
Во дворот кај Емили.Џена мислам дека сега прогледа, не е ваљда дека глумела цело време, зашто како иначе би ишла на операција?!
Маја кај ја најдоа? Не обрнав внимание на тој дел баш многу.
А мислам дека убиецот на Али и -А (главниот/та во тимот) се различни личности.
Туку ... посетителот на Мона на крај мислам дека е близначката на Али. Уште од епизодата со санаториумот цело време тоа го мислам... дека ќе се појави таа.
Џена мислам дека сега прогледа, не е ваљда дека глумела цело време, зашто како иначе би ишла на операција?!
Маја кај ја најдоа? Не обрнав внимание на тој дел баш многу.
А мислам дека убиецот на Али и -А (главниот/та во тимот) се различни личности.
Туку ... посетителот на Мона на крај мислам дека е близначката на Али. Уште од епизодата со санаториумот цело време тоа го мислам... дека ќе се појави таа.
Епа секако дека не е по книгата. Во книгата -А беше сестра близначка на Алисон а тука е различно. Би требало да ја доглеаш па да коментираш, инаку јас сега чекам да почнат со емитување дури на 23октомври Ја препорачувам серијата за тепање време има интересни ситуации иако на моменти е досадна и се' како да почнува од почетокУште ли не заврши овој удав од серија ? Леле, со каков ентузијазам почнав да ја гледам, прва сезона не се дозна кој е А, ај си викам интересна ми е, втора изгледав негде до пола и баталив-нервозна уште, зашто го тупат цело време, вртат у круг , мотаат, абе кататстрофа. Јас не би ја препорачала на некој што не ја почнал, нека не си го губи времето.
И нели цело време тврдеа продуцентите дека не е ко по книгата, и на крај испадна дека е, а ? хах
http://forum.kajgana.com/threads/pretty-little-liars.47878/
Нашата омилена серија,Pretty Little Liars продолжува со емитување во Јануари.Откако на 23 Октомври ја изгледавме епизодата Dark Ride,нетрпеливи сме да започне продолжетокот на оваа популарна серија.
П.С.Би требало малку и нашиве телевизии да започнат да прикажуват по некоја тин-серија,доста ни е од турските и индиските,бар јас мислам така...