Pretty Little Liars

Член од
6 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
13
Џена мислам дека сега прогледа, не е ваљда дека глумела цело време, зашто како иначе би ишла на операција?!

Маја кај ја најдоа? Не обрнав внимание на тој дел баш многу.
А мислам дека убиецот на Али и -А (главниот/та во тимот) се различни личности.

Туку ... посетителот на Мона на крај мислам дека е близначката на Али. Уште од епизодата со санаториумот цело време тоа го мислам... дека ќе се појави таа.
Според мене,убиецот на Алисон и -А е иста личност.Ако не е од каде видеата од Алисон и Иан? Па се што се случило таа вечер?Некако не ми е логично да бидат две различни личности.
Џена не верувам дека ќе испадне дека е дел од тимот А,зошто многу е очигледна.Истото го мислам и за Езра,премногу очигледни.Мислам дека ќе биде некој на кој не се сомневаме многу,како на пример Врен.Еве сега во четвртата сезона се дозна дека Вилдон бил тој што а дрогираше Арија и што а затвори,и наводно Мелиса му помогнала(не успеаме да го видиме зошто нели се исклучи камерата)јас лично не верувам дека Мона а кажува вистината.Ќе испадне многу лито ако сега сите Мона,Тоби и сите други -А се ногу добри,фини,ги местат и така натака.
Иначе која е девојката во црвениот капут?Можно е да е Алисон,ама мене некако ме тера умот дека е Џена.Шона е премногу очигледна,како и Мелиса.Би било интересно да испадне дека е Пејџ.Или некој друг кој не се смета за осомничен.За Мона беше изненадно,за Вилдон неочекувано,ама Тоби беше стварно очигледен дека е дел од -А тимот.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Според мене,убиецот на Алисон и -А е иста личност.Ако не е од каде видеата од Алисон и Иан? Па се што се случило таа вечер?Некако не ми е логично да бидат две различни личности.
Џена не верувам дека ќе испадне дека е дел од тимот А,зошто многу е очигледна.Истото го мислам и за Езра,премногу очигледни.Мислам дека ќе биде некој на кој не се сомневаме многу,како на пример Врен.Еве сега во четвртата сезона се дозна дека Вилдон бил тој што а дрогираше Арија и што а затвори,и наводно Мелиса му помогнала(не успеаме да го видиме зошто нели се исклучи камерата)јас лично не верувам дека Мона а кажува вистината.Ќе испадне многу лито ако сега сите Мона,Тоби и сите други -А се ногу добри,фини,ги местат и така натака.
Иначе која е девојката во црвениот капут?Можно е да е Алисон,ама мене некако ме тера умот дека е Џена.Шона е премногу очигледна,како и Мелиса.Би било интересно да испадне дека е Пејџ.Или некој друг кој не се смета за осомничен.За Мона беше изненадно,за Вилдон неочекувано,ама Тоби беше стварно очигледен дека е дел од -А тимот.

Може да се случи А и убиецот на Алисон да се истата личност само во еден случај - Да прибрале се што Али криела, да и ги зеле сите дневници и буквално да и влегле во мозокот, зошто не е можно поинаку да ги знаат сите нејзини, а и тајниве на девојките. Затоа не ми е тоа многу веродостојно.

Езра пак мене најпоследен ми влегува ко дел од А тимот, нема никаква врска со нив, ама ич.
Додека Врен ми е сомнителен од почеток, иако досега никако не бил осомничен.
А оваа Мелиса, секако дека е поврзана со нешто, мене ми е прва осомничена за А или Ред Коут.
Исто мислам дека таа беше облечената во црно на погребот на Вилден. Само она има таква фигура. Добро, и мајка и на Хана има, али не би одела таму.

Ми остана уште последнава епизода, петтата од четврта сезона да ја изгледам, за да бидам во тек де нели, и да си дремам до наредната недела пак. :rolleyes:
Имам прочитано дека во план е и 5та сезона, така да, не се надевајте многу дека сите мистерии ќе ги разрешат сезонава.

Серијава е интересна, мене ми е ептен барем, само нејзе ја пратам континуирано.
Спенсер ми е омилена, што по памет, што по однесување и карактер.
Актериве се 100% погодени, сите ми се ок, освен Емили и Тоби, не знаат да глумат и двајцата! Тешко им оди и плачењето, имам приметено во неколку случаи, за греотка.
За модава што ја носат девојкиве, понекогаш мислам оти Ариа ја облекуваат ко лудача.
Музиката им е скоро па совршена. (y)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
После 2ра сезона стана ли поинтересна серијава, или продолжија да го тупат едното те исто?

Член од
6 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
13
Може да се случи А и убиецот на Алисон да се истата личност само во еден случај - Да прибрале се што Али криела, да и ги зеле сите дневници и буквално да и влегле во мозокот, зошто не е можно поинаку да ги знаат сите нејзини, а и тајниве на девојките. Затоа не ми е тоа многу веродостојно.

Езра пак мене најпоследен ми влегува ко дел од А тимот, нема никаква врска со нив, ама ич.
Додека Врен ми е сомнителен од почеток, иако досега никако не бил осомничен.
А оваа Мелиса, секако дека е поврзана со нешто, мене ми е прва осомничена за А или Ред Коут.
Исто мислам дека таа беше облечената во црно на погребот на Вилден. Само она има таква фигура. Добро, и мајка и на Хана има, али не би одела таму.

Ми остана уште последнава епизода, петтата од четврта сезона да ја изгледам, за да бидам во тек де нели, и да си дремам до наредната недела пак. :rolleyes:
Имам прочитано дека во план е и 5та сезона, така да, не се надевајте многу дека сите мистерии ќе ги разрешат сезонава.

Серијава е интересна, мене ми е ептен барем, само нејзе ја пратам континуирано.
Спенсер ми е омилена, што по памет, што по однесување и карактер.
Актериве се 100% погодени, сите ми се ок, освен Емили и Тоби, не знаат да глумат и двајцата! Тешко им оди и плачењето, имам приметено во неколку случаи, за греотка.
За модава што ја носат девојкиве, понекогаш мислам оти Ариа ја облекуваат ко лудача.
Музиката им е скоро па совршена. (y)
А тебе повеќе ти се верува дека некој знае се за нив бидејќи ги мразе и "случајно" го видел убиецот на Алисон?Бидејќи очигледно е дека А знае кој е убиецот.Или пак сметаш дека некоја од четирите е А?Да,тоа би објаснило многу работи како А знае се за нив,ако гледаме реално. А ако ја гледаме таа идеја,најсомнителна ми е Емили.Зошто?Прво,може и се смачило од Маја и постојано да а изневеруват.Друго така посериозно ништо и се нема случено,освен тоа со пливањето ама ќе се разреше нешто.А ова со социјалната служба може и самата да ги викне колку да ги заплаше нејзините,се гледа дека не ги поднесува ни мајка и ни татко и.Ни Ариа не загуби нешто посериозно ниту пак и се случи нешто освен тоа во возот,ама можно е да не а ставиле членовите на А таму,не може да и веруваме на Мона нели?
Искрено,според мене нека има и осум сезони.Интересно ми е,не знам што сите напнале ајде одговори,одговори. Поубаво е вака неизесно.Иначе ова за Емили,не сум обрнал внимание многу како глуми,ама ми беше одлична сега кога се испокара со Спенсер на забавата.Некако многу добро го долови тоа што го кажуваше.А изгледаше и како да и е смачено што не е богата како Спенсер,причина + поради тоа што го наведив горе зошто мислам дека е можно да е баш она А.
Јас а обожавам Хана.Толку ми е најубава...само некогаш се нервирам што се и се случува нејзе. А како да ги заборавил Спенсер,Арија и Емили.Значи од кога почна шоуто,А најмногу целе на Хана,само она да пате.А во едно интервју со А читав и имаше едно прашање која е најомилена лажга,и А одговори Спенсер,а која лажга не ја сакаш многу одговори Хана.Значи дефинитиво личноста што е А има голема врска со Хана.

Еј да,заборавив.И мене многу ама многу ме нервира Тоби.Не знам зошто воопшто го исфрлија Алекс,златно да си останеше во серијата немаше да го трпиме Тоби.

И и и уште нешто,не може Мелиса да биде таа на погребот,зошто јасно видоме на крајот дека на жената во црното едната страна од лицето и е изгорена.А на Мелиса очигледно не и е ништо.Па тоа ме тера на помислата дека Алисон е жива и го подметнала пожарот(Види,имала врска со Вилдон,нормално дека ќе сака да му отиде на погребот) или другата теорија,што не ми е баш логична,да направат тоа е близначката на Алисон според тоа што се зборува на интернет.А сега и оваа госпоѓата што ја избркале од работа од последната епизода на Сисеро колеџот,каква врска има она?Можно е да испадне дека и она нешто меша прсти во целата А работа.

После 2ра сезона стана ли поинтересна серијава, или продолжија да го тупат едното те исто?
Мене секогаш ми е интересна.И секоја епизода а симнувам во среда одма штом ќе станам, за да си ја видам Ханичка :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Сакам школо.
Јас не мислам дека А е една личност, и отпочеток не мислев баш затоа што не е можно да е насекаде. Така и се случи, цел тим си е. Мислам дека тимот си е составен од оние кои оваа кучката Алисон ги малтретирала, е сега дали некој од нив ја рокнал, тоа не знам.
Почнав да се сомневам и дека е жива оваа, ако ти текнува покажаа како рака излегува од земја и некој ја извлече.

Дали некоја од нив четири е дел од А, не верувам. А ако треба да типувам на некоја од нив, тоа секако ќе биде Ариа.
Ова за Емили ти е погрешна проценка, А не ја уби Маја, туку тој "братучед" и. И мислам оти тоа со хормоните, па со зафркувањето со девојкиве на Емили, доста и беше.
Спенсер заврши во лудница, ако не ти текнува, зошто А и намести дека Тоби е мртов. Само таа се замара да најде нешто, другиве на уво си спијат.
Се согласувам оти Хана е кутра, али колку е кутра, толку е и глупа.
Сите проблеми со кои А ги зафркава доаѓаат од неа и од мајка и. Еден мизерен пример за мајка што има, цело чудо е. Во последнава епизода, која глупача излезе. Ќе крие пиштол од полицијата, во некоја шума таму, оти? Оти можно е мајка и да го рокнала полицаецот. :D
Пази, можно е. Исто глупав потег со таа колата што ја шутнаа во езерото за да ја спаси мамичка.
Искрено, сакам во затвор таа мајка и да си помине некое време, ужасна ми е.
Ариа - ништо посебно и се нема случено, ако некоја од нив е А, дефинитивно мислам оти е она.

Тоа што го носеше типкава во црно беше маска. Маската беше изгорена, а не лицето нејзино.
А више реков дека Мелиса има само таква фигура на тело, Алисон нема, не беше таа.

А оваа од колеџот, мене ми беше ептен крипи со очите. Страшна беше. :cautious:

Член од
6 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
13
MAJA 345 Прво да ти кажам многу ми е мило што си најдов друштво за коментирање :icon_mrgr: Второ, се мислам дека не е маска тоа изгореното,мислам и маска носеше ама и лицето да не и беше. Трето,океј е никој не оспорува дека А е цел тим.Плус некаде прочитав дека некој од продукцијата изјавил дека еден член на А тимот е дефинитивно возрасен/родител па мислам заради тоа напнаа со Езра. Бајрон и Ашли ги исклучувам,па мислам дека останува мајка и на Алисон(која сега почнаа нешто повеќе да а дават или ми се чине?)и сега оваа жената што ти е крипи тебе.Иначе многу луѓе што значеа за осомничени си заминаа.Ако ја памтиш анкетата кога Тоби испадна дека е член на А, ги имаше Лукас и Кејлеб(едниот си замина,другиот сега ќе си замине),Ашли,Бајрон,Мелиса,Езра се многу очигледни ќе се разочарам ако испадне дека е некој од нив во тимот и на крај останува Пејџ покрај четирите лажги.Затоа мислам дека Пејџ сега е најнесомнителна,може таа да испадне дека е дел од А тимот.Иначе не знам зошто ги немаше на анкетата родителите на Спенсер,на Емили,па и другите што сега никаде ги нема Џена,Џејсон,Шона.Се изненадив кога дознав дека Вилдон е во тимот а го немаше на претходната анкета,така да кругот на осомничени се проширува на мајка и на Арија,на брат и и на сите други спомнати погоре.Да не ги заборавиме и Сиси и Врен,може и они ќе се вратат?Во втората сезона кога испадна дека Мона е А не ја даваа во секоја епизода,многу ретко и на сосем беззначајни кадри,така да нема да ме изненаде да вратат некој при крајот.А татко и на Хана е тука,може он а место Ашли?Мене некако он ми е крипи,тешко на Хана со таков татко.
Нешто спомна погоре нема одговори,може ќе го дознајме идентитетот на уште еден член од тимот А.Или кој се крие зад црвениот капут,а сега со сник-пикот и маската на Емили,повеќе не можам да мислам дека е Алисон.То ест,не сме сигурни дека има плава коса.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Сакам школо, абе ти сигурно си машко? :D
Не познавам машко што ја прати серијава, а камоли да му е до коментирање за неа. :D
Нема врска, јас одамна се откажав од сите мои теории, баш затоа што се нешто ново излегува што ме демантира, али ќе ти правам друштво за коментирање. :)

Тоа беше маска изгореното милион посто, нели сега во последниве епизоди го најдоа тој мрднатиот што и правел калап на лицето на Алисон? Епа, таа маска беше, нејзиното лице. Лицето не и беше изгорено.
Лукас не знам кога си заминал, а Кејлеб читав оти уште малку нема да го има во серијава. :(
Баш ми беа пар со Хана, ептен глупо ќе излезе. Ај, ќе и најдат друг фраер.
Пејџ не ми е нешто сомнителна, али ќе видиме. Додека Врен со акцентот, секогаш ми бил сомнителен, Мона морала да има помош одвнатре во болницата, не можела туку така да се шета надвор.

Тоа за плавата коса не држи вода. Секоја буквално може да биде Ред Коут, дури и Хана кога се преправаше личеше на неа. Плавата коса може и перика да е. Се е можно бе, више од толку вртење ме боли мозокот. :D

Член од
6 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
13
MAJA 345 Не сум единственото машко што ја гледа серијата,дури и тој што ја отворил темава е машко.Иначе ја гледав на почетокот само заради Арија и Хана,ептен се згодни и атрактивни. Арија ја знаев од порано и многу добра актерка е.После си се внесов во приказната и сеа механички ги симнувам епизодите.А мене ме интересира зошто ти ја гледаш?Ај ние машките ќе зјапаме во Хана, Арија, Алисон,Мона,Џена,Сиси,ама ти? Излеа од досада.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ја гледаат и машки серијата бе, не се карајте за тоа, само помалце се.
Мене ми скисна одамна, ама секогаш кога ќе имам вишок време, а не ми се замара со друго, пак и‘ се враќам, од пуста љубопитност кои се во А тимот да видам. :)
Пред некое време случајно прочитав најбезвезна теорија дека уствари една личност е А, ама демек е шифтер и си менува ликови постојано, демек им снемало идеи па земале според епизода од Супернатурал :pos: :pos: :pos: Значи најбезвезно нешто што иам прочитано у последно време. :pos:

А за модата, морам да ги пофалам, сите девојки преубаво се облекуваат и сите имаат различен стил. Одлично погодиле која актерка како да се облекува. Спомнавте дека Ариа некад се облекува ко лудача... не се сложувам со ова, сметам дека таман и‘ вклопено во стилот кој го фура низ сите сезони.

п.с. кај ќе иде бе Кејлеб? Па он ми е најголем поттик за продолжување на серијата! :confused:

Член од
6 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
13
п.с. кај ќе иде бе Кејлеб? Па он ми е најголем поттик за продолжување на серијата! :confused:
Кејлеб оди во Ravenswood,ново градче со пет нови жртви на малтретирање,колку што сфатив. Спин оф на оваа серија,слична на неа.Кејлеб ќе бидел во главна улога,па од октомври можеш да ја гледаш серијата.Во серијата ќе играле и Nicole Anderson,Brett Dier и Elizabeth Whitson во главни улоги.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
MAJA 345 Не сум единственото машко што ја гледа серијата,дури и тој што ја отворил темава е машко.Иначе ја гледав на почетокот само заради Арија и Хана,ептен се згодни и атрактивни. Арија ја знаев од порано и многу добра актерка е.После си се внесов во приказната и сеа механички ги симнувам епизодите.А мене ме интересира зошто ти ја гледаш?Ај ние машките ќе зјапаме во Хана, Арија, Алисон,Мона,Џена,Сиси,ама ти? Излеа од досада.

Ццц, не ти правам веќе друштво за коментирање, скар. :pos:
Ако ти зјапаш во типките, еве јас во што зјапам. ;)

Џејсон.

Во Тоби.

Две за Тоби, дека тој најмногу е разголен во серијава.

Кејлеб.

Езра не е мој тип, али и него си го гледам повремено.

А да, чат-пат и Врен.

Ме тепа голема досада кога го гледам шоуво, што да ти кажам. :pos:

Инаку Anne., Кејлеб ќе го напуштел шоуво, од која причина не знам, веројатно да снима нешто друго. Така прочитав пред некој ден, колку е точно не знам.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ај може во другата серија нема да ни се замати во глава од толку многу кружење :)
Pic spam малце и од мене

Yummy! :X3: Овој и Blair Redford од поновите ми се најпријатни за гледање, неколку серии само ради нив пратам :oops:

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Се очекував ама дека муж ќе отвори тема за серијава нема да очекував жими се.
Озбилно ви се допаѓа серијава?
Колку ми е просечна и на моменти дебилна се вртата ко прдеж у гаќи, и на крај ништо не испаѓа пак, што знам моите критериуми не ги исполнува за добра серија во ни еден случај.
Нејасна ми е преисплеткана да не можеш крај да и фатиш.
И тоа со близначката ми е то оверрејтед и невозможно да се деси во реален живот,алии јбг серијава е се само реална не.
Фураат добар стајлинг, посебно Спенсер и тоа ми ја прави серијава беарабл.
Јас не би ја препорачала на некој сериозно да се зафати со глеање зашто не мислам дека е вредна да утепаш часови во гледање и мозгање, зашто осеќам на крај ќе тропнат некоја тешка глупост и ќе си речам фак зашто се замарав да пратам толку време.
А не ми се остава серија недогледана и не ми се остава, чудна сум знам.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Се очекував ама дека муж ќе отвори тема за серијава нема да очекував жими се.
Озбилно ви се допаѓа серијава?
Колку ми е просечна и на моменти дебилна се вртата ко прдеж у гаќи, и на крај ништо не испаѓа пак, што знам моите критериуми не ги исполнува за добра серија во ни еден случај.
Нејасна ми е преисплеткана да не можеш крај да и фатиш.
И тоа со близначката ми е то оверрејтед и невозможно да се деси во реален живот,алии јбг серијава е се само реална не.
Фураат добар стајлинг, посебно Спенсер и тоа ми ја прави серијава беарабл.
Јас не би ја препорачала на некој сериозно да се зафати со глеање зашто не мислам дека е вредна да утепаш часови во гледање и мозгање, зашто осеќам на крај ќе тропнат некоја тешка глупост и ќе си речам фак зашто се замарав да пратам толку време.
А не ми се остава серија недогледана и не ми се остава, чудна сум знам.

Ау, ова ако е реално, јас глава сечам. :D
Дотолку работи имаат ставено, стварно крај не им се гледа. Како можела бе 15 годишна дотолку се да знае, да прави такви сплетки и да уценува? Кога ќе тргнеш од ова, понатака се е јасно каде оди серијава.
Мене многу ме завлече на почеток и продолжив да си ја гледам.
Али последнава сезона, 4та, леле мајко, не можам никој веќе да поднесам. Порано бар имаше некоја смешка, некоја глупост ќе тропнеше оваа Хана, али сега ми е се смрачено.
Ја гледам колку да не излезе за џабе времето потрошено за неа.

Накрај, само се молам да не лупнат нешто што никаква логика нема да го објасни. Ќе се изнервирам. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom