- Член од
- 6 ноември 2012
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 13
Според мене,убиецот на Алисон и -А е иста личност.Ако не е од каде видеата од Алисон и Иан? Па се што се случило таа вечер?Некако не ми е логично да бидат две различни личности.Џена мислам дека сега прогледа, не е ваљда дека глумела цело време, зашто како иначе би ишла на операција?!
Маја кај ја најдоа? Не обрнав внимание на тој дел баш многу.
А мислам дека убиецот на Али и -А (главниот/та во тимот) се различни личности.
Туку ... посетителот на Мона на крај мислам дека е близначката на Али. Уште од епизодата со санаториумот цело време тоа го мислам... дека ќе се појави таа.
Џена не верувам дека ќе испадне дека е дел од тимот А,зошто многу е очигледна.Истото го мислам и за Езра,премногу очигледни.Мислам дека ќе биде некој на кој не се сомневаме многу,како на пример Врен.Еве сега во четвртата сезона се дозна дека Вилдон бил тој што а дрогираше Арија и што а затвори,и наводно Мелиса му помогнала(не успеаме да го видиме зошто нели се исклучи камерата)јас лично не верувам дека Мона а кажува вистината.Ќе испадне многу лито ако сега сите Мона,Тоби и сите други -А се ногу добри,фини,ги местат и така натака.
Иначе која е девојката во црвениот капут?Можно е да е Алисон,ама мене некако ме тера умот дека е Џена.Шона е премногу очигледна,како и Мелиса.Би било интересно да испадне дека е Пејџ.Или некој друг кој не се смета за осомничен.За Мона беше изненадно,за Вилдон неочекувано,ама Тоби беше стварно очигледен дека е дел од -А тимот.