Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
логично е - ако доплати уште некои 70 до 120 евра за половен (зависи од состојбата на Н95та) или 160/170 за нов или 250 за Н95 8 гига.

Logika a:)nov N95 e 450e,poloven bi trebalo da e 350e-400e,N80 ti e okolu 200e-230e a N90 okolu 150e znaci od prilika dvata bi dosle nekade okolu 370e,zosto da nema logika?Koga ke gi staime i tie 70e-120e so prijatelov gi bara kako doplata bi doslo 440e-490e.Ako moze Bestrasniot da mi odgovori kade e tuka logikata?

ama toa "bi trebalo" i epten ako ti uleta nekoj za 350 evra poso ja ko so gleam po mobilarive ispod 420-430 nema poloven n95, baska n90 ne e 150 evra veruvaj mi, i koa ke vidis drzi toa bosko so vika ke treba use nekoj minimum 70 evra da doplatis

ama toa "bi trebalo" i epten ako ti uleta nekoj za 350 evra poso ja ko so gleam po mobilarive ispod 420-430 nema poloven n95, baska n90 ne e 150 evra veruvaj mi, i koa ke vidis drzi toa bosko so vika ke treba use nekoj minimum 70 evra da doplatis

Imas pravo Nokia N90 ne e 150 evra toa ti se samo 9.000denari,po mobilarive pred nekoj den setav i cenata mu bese okolu 10.000-11.000 denari toa se okolu 170-180evra.Moze Nekro si ima nekoja svoja matematika go razbiram toa treba da izvadi nesto od taa zamena,samo cudno mi padna koga kaza deka nema logika:toe: Aj ke se razbereme na MSN ili sl da ne ja rasipuvame temava.

Ајмо тука НОКИА Н80 интернет едишн сребрена, фул паковање значи кутија, дата кабел, слушалки, цд со софтвер и упатства, супер сочувана, со многу добар софтвер на неа - најнови програми како rotate theme, ir-remote и други
има оригинална мемориска нокиа од 256 Мб и уште месец два гаранција
wi-fi интернет работи супер бар мене не ме кикнува
и за крај цена 220 еврички

и

:toe:

за повеке пишете маил torte_montana@hotmail.com

Ајмо тука НОКИА Н80 интернет едишн сребрена, фул паковање значи кутија, дата кабел, слушалки, цд со софтвер и упатства, супер сочувана, со многу добар софтвер на неа - најнови програми како rotate theme, ir-remote и други

и

Ти мора да си тој што на сите страни со огласи на интернет има напишано цел реферат за телфонов и го продава веќе со месеци за 220 евра?:pos::pos::pos:
"Podobar e i od N73":pos:
"IMA WI-FI BEZICEN INTERNET STO ZNACI SURFATE KOLKU SAKATE BEZ PARI":pos:
"IMA WI-FI BEZICEN INTERNET SURFATE NEOGRANICENO I BESPLATNO":pos:
Сериозно колку се имаме смеено за твојов оглас не си ни свесен. Незнам како ќе го сфатиш ова али едно ќе ти кажам. НИКОГАШ нема да ја продадеш за таа цена, а гледаш и самиот колку време ја даваш по огласине и какви глупости пишуваш во содржината. Цело време се мислев да ти пишам али никако да се решам, па ај еве вака на форум неможев да издржам да не прокоментирам. Телефонот си го правиш ко светско чудо да е. Најглупо ти беше кога напиша Подобар е И од Н73. Ко Н73 да е кујзнае што па подобар е и од него. А баш ме интересира што е подоброт. Дали камерата со чкартна леќа и без автофокус, или звукот е погласен, или симбианот побрзо работи, или WiFi-то со убедливо најслаб сигнал?

и

ajde ajdeeeeeeee da sigurno e toj internet idition-srebrena :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ali ne e bitno ubava cena drzis toa e najbitno!!:drk::drk::drk:

Н80ка користена неполни 3 месеци со 512ка картичка - 220, со 1 гига 225, со 2 гига 235 евра.
постов е точно месец дена и неколку недели стар. Ја продадов уште истиот ден кога го објавив огласот. Значи од мобилара толку се продава, плус телефонот имаше 9 месеци гаранција, плус имаше орг слушалки, дата кабел и беше црн - воип едишн.

во секој случај имајте малце почит спрема човекот и ставете се вие на негово место а не ко сељаци да го напаѓаме само затоа што дигнал 20/30 евра повисоко од нормалата на неговиот телефон. Сепак никој неќе да губи нели? и ти Аце - Безстрашниот пред година дена идеше во загуби многу со менување на телефоните, одкако почнавме да се дружиме малце подобро го усоврши бизнисов и почна да ти иде на подобро и да заработуваш, некој што не е доволно информиран не би можел да држи цени.

сепак уште еднаш ќе речам, што пониско го даваш телефонот - тоа побрзо ќе го продадеш. Факт.

Пријатно и со среќа друже, ако некој ми бара Н80ка и му се допаѓа цената ќе те информирам.

Поздрав.

jane nemora da se zboris tolku ja imam bar sto da prodavam

ti so telefon imas ?

aj vakvi komentari ne se za na forum prati mi pp

znam deka idat poevtino nemaj gajle

ako go prodadam go prodadam ako ne zdravje

nekro fala za poddrskata brat

inace se znaeme privatno i so nekro i so jane

pozdrav

абе видел некој кај мики у аск дали стварно има н95-ка за 300 евра половна ?

:tv:

jane nemora da se zboris tolku ja imam bar sto da prodavam

ti so telefon imas ?
Веруј ми доволно телефони сум прошол во животов и сум пробал се што има да се проба така да сега имам проблем да си најдам телефон зашто се ми е скурчено, така да моментално немам ниште веќе цела недела.
torte_nokia_N80 напиша:
абе видел некој кај мики у аск дали стварно има н95-ка за 300 евра половна ?

:tv:
јас ја видов Н95-ката. беше прилично сочувана на прв поглед. Пред една недела само што му ја остави тој ми рече 350. Гледам од вчера ја симнал на 300.
П.С. Арсо е од АСК, а Мики е од Конект:wink:

јане

арсо е сервисер во аск а мики другиот не од конект тој продава телефони

е сеа дали се ортаци ово оно незнам и не е ни битно

баш видов дека беше 350 шо така ја намалил

него ај некро или некој друг ако знае како може да се познае н95-ка дали е прва или втора серија ?????

ако мозе воопшто

:salut:

Ајде дајте понуда........ Мењам Нокиа 7610, Сони Ериксон К750 и Шарп ГХ30 за еден подобар телефон без доплати или што и да е........ Дајте понуда ајде

јане

арсо е сервисер во аск а мики другиот не од конект тој продава телефони

е сеа дали се ортаци ово оно незнам и не е ни битно

баш видов дека беше 350 шо така ја намалил
ej drugar ostaj nie so si komentriame vaka ne e bitno ama da ti dadam eden sovet nemoj da se zaebes od kaj arso slucajno telefon da zemes... nemoj veruj mi ke se kaes...pozz

друже иам земено повеке телефони од аск од мики незнам зашто арсо го спомињате коа чоекот си работи сервис ?

ти викам не сум имал проблем никаков со нив

со мене се супер дечките

а за арсо знам шо се збори и каков е ама добар сервисер е тоа знам

нема врска ај да не збориме вакви работи баш па и на оваа тема пазарете се тука

не иде :pos2:

ај :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom