Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
друже иам земено повеке телефони од аск од мики незнам зашто арсо го спомињате коа чоекот си работи сервис ?

ти викам не сум имал проблем никаков со нив

со мене се супер дечките

а за арсо знам шо се збори и каков е ама добар сервисер е тоа знам

нема врска ај да не збориме вакви работи баш па и на оваа тема пазарете се тука

не иде :pos2:

ај :salut:

e druze ti da znaes kolku se zborelo za niv tuka..... eheeeeeeeee, samo nema veze moze da ti se pogodil dobar, i mene mi se ima pogodeno nekoj dobar ama mi se imaat pogodeno i dosta losi i neznam ti si znaes..

еј луѓееее !!!

знае ли некој како да познаам Н95 - ка дали е прва или втора едиција

ај помогнете да не се за***ваат да земат од првите

има таков јунак шо ке каже ?

:vozbud: С А К А М Н 9 5 :vozbud:

еј луѓееее !!!

знае ли некој како да познаам Н95 - ка дали е прва или втора едиција

ај помогнете да не се за***ваат да земат од првите

има таков јунак шо ке каже ?

:vozbud: С А К А М Н 9 5 :vozbud:
Таа кај Арсо гарант е прва едиција. Јас го прашав која едиција е и се чуди човеков демек првпат слуша:uvo: И му реков дека има 3 едиции. Првите 2 се исти на изглед само втората е многу подобра, поквалитетна хардверски:), додека третата едиција е таа со 8ГБ црна. И он рече јас првпат слушам за ова и ми се изнасмеа, декем си измислувам. И ми вика ај па за тебе може ќе измислат некоја специјална едиција и само си излегов не прокоментирав неишто на тоа.

гарант е од првите чим така вика

ке ти праи ШАТ ДАУН на пола саат

:pos2:

4 едиции се иначе :) тест едишн, ф`рс едишн, секанд едишн и тхрд едишн вит 8гб :)

само што тест едишнот никој не го збори, оти јас само продадов февруари 25 парчиња... :)

па на тебе чекаме некро да ни објасниш што како се разликуваат по што да ги познаеме и дали има нешто многу проблеми со првите едиции

:salut:

па на тебе чекаме некро да ни објасниш што како се разликуваат по што да ги познаеме и дали има нешто многу проблеми со првите едиции

:salut:
па освен со користење на друг начин неможе туку така да се провери тоа, едно време се вртеа муабет ко демек Маде Бај нокиа е тест едишн и исто така фрст едишн, а финските биле оригинални...
ама едно време и Цобе од Моби Клик продаваше "оригинални грчки мобилни телефони"
:pos2:

Nokia N90:

n90_landing.jpg

9.000 denari

Kupuvam baterija za NEC 338

pic_3_809.jpg

Izgledot na baterijata i nejzinite karakteristike se:
dsc04617gk1.jpg

dsc04618en1.jpg

хаха... топ, најлуд оглас до сега на темава. бај д веј, единствен начин на кој би ти помогнал - доколку не најдеш батерија - за 600 денари да ти ги репарирам ќелиите (по желба).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom