Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некро го имаш ли ти ова телефончеи колку пари пошто слушнав дека имаш мобилара па најдобро кај тебе да се обратам?:helou:

Некро го имаш ли ти ова телефончеи колку пари пошто слушнав дека имаш мобилара па најдобро кај тебе да се обратам?:helou:
noup:nenene:

а што ке ми препорачаш за тие пари ама нокиа да биде?

ок фала за препорачката ке си видам ја кој да го земам сепак фала уште еднаш

Некро можеби имаш објавено, ама сепак да те прашам дали имаш SE s500i и која цена? Фала.

За колку пари може некој да ми најде нокиа н70,бидејки никој не може да ми најдње нокиа 6680

Некро можеби имаш објавено, ама сепак да те прашам дали имаш SE s500i и која цена? Фала.
немам таков сониериксон, не верувам дека и ќе имам некогаш.

Mobilen so 2 kartici so 1GB memorija...koj e zainteresiran neka pise.
001.jpg

o бе, ти! па пиши цена бе, еј! :) за да бидеме заинтересирани :pos:

So zenskata ide samo devojkata e od Kina,ke mora da trknes do tamu da ja soberes:)inaku cena:9000den.Nekro go imas videno telefonov,koga bev da ti ja osaam N90kata zemav memory kartica za ovoj,ti teknuva?:)

So zenskata ide samo devojkata e od Kina,ke mora da trknes do tamu da ja soberes:)inaku cena:9000den.Nekro go imas videno telefonov,koga bev da ti ja osaam N90kata zemav memory kartica za ovoj,ti teknuva?:)
да,да,да,да... бе! само не те прашав, со двете картички активно работи?

Da,so dve raboti,imam koristeno od Frog i T-mobile vo isto vreme,gore pokazuva dve mrezi i koga ke sakas da pratis poraka ili da se javis biras od koja kartica da go napravis toa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom