bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.864
- Поени од реакции
- 6.902
Мислам согласни сме дека Челзи со победата дома со Нордскдфбсј одат сигурно така?Диал
Мислам согласни сме дека Челзи со победата дома со Нордскдфбсј одат сигурно така?Диал
Kazi zakon link ala alaaa i odma se uklucuvaat na golot~ADVISOR~ уште еднаш да ти се заблагодарам за линков, не само што ги видов сите голови, пискав дома...се убив од смеење коментаторот кога ќе дадеше информација дека на некој натпревар има гол.....абе комедии се немциве
Заеби ги Челзи друже, кладбата е дали Јуве оди натаму. За Челзи ме заболе таквото искрено да ти кажам. Сега ги тепаме 2-те по ред и идеме први у групаМислам согласни сме дека Челзи со победата дома со Нордскдфбсј одат сигурно така?
Не бе, мојата сестра близначка бешеТи беше таа, што вчера пиша дека голот од слободен го даде Роналдо?
Dva beaАбе чекај, Барселона не ја чепнавме Селтик бе 3 гола ви даде бе...екипата која дома, со Ст.Мирен, Мотервел и Ст. Џонстон водат “мртва“ трка за титула
Мислев со се првата.Dva bea
Barca im dade poklon za godisninata
Da go gledase mecot , nema da mislese deka Celtic se slaba ekipa , tie najverojatno odat ponatamu vo ovaa grupaМислев со се првата.
И немавме земено титула 6-7 години, не заборавај. И роналдо е педе*че, истотака.Абе можи изгубија од Селтик ама памтите ел класико GIVE ME FIVE?!?!11
И во ЛШ 5 години по ред испаѓавте у 1/8 финале.И немавме земено титула 6-7 години, не заборавај. И роналдо е педе*че, истотака.