Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не не беше:confused:?
Не ја ни гледав.Не ми беше тоа поентата :).
Викам види чудо Јунајтед дале гол од пенал. Пошто кај вас ни младинци,ни женски тим ни сениорски тим пенал не може да даде сезонава :ROFLMAO:

Izgleda mnogu ke gi cinat dvata izgubeni boda na Juventus :D
Со тие 2 бода ќе беше Јуве 8, Челзи и Шахтар по 7. Исти к.. и така и вака мораме да вадиме бодови во последни две кола. Ако Јуве направи нешто во тие две кола тие два бода ќе бидат небитни.

Не знам што се зачудени сите од Фрејзер Фостер, голманот на Селтик. Дечкото е sвезда во подем, брани одлично више со месеци, ќе добие повик и за Англија сега.

Со тие 2 бода ќе беше Јуве 8, Челзи и Шахтар по 7. Исти к.. и така и вака мораме да вадиме бодови во последни две кола. Ако Јуве направи нешто во тие две кола тие два бода ќе бидат небитни.

Вака мора Челзи да се тепа, и од Шахтјор да не се губи.
Ако Јуве си тепаше, ќе мораше со Челзи на победа, а со Шахтјор на дрвење.

Како и да е, си се надевам на 2 победи во наредни 2 меча, невозможно не е.

Klucen ke bide vasiot duel so Chelsea , dokolku ne pobedite togas vi treba pobeda na gosti kaj Shaktar a toa e mnogu tesko. Ova e najizednacena grupa , no trebase Nordsjealland da bide so 0 bodovi no vie im dadovte bod .

Може на бившата мисли се запнале за фудбал та фудбал мисли теее :р

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom