Според стариот Реал, Барса и Дортмунд најголеми противници на Јунајтед годинава.Sir Alex Ferguson "Dortmund are contenders this year, no question about that".![]()
Епа кога ги нема Базел мора некој другСпоред стариот Реал, Барса и Дортмунд најголеми противници на Јунтејтед годинава.![]()
Да беше само Базел...Епа кога ги нема Базел мора некој друг![]()
Може играат на факторот да ги „кренат“, да се опуштат, да се преценат и да ги фати некој на препад после, ама не верувам Клоп да ги остави да се опуштат.Да беше само Базел...
Инаку муабетот ми беше што сегде низ сајтовите се збори за Дортмунд, дури и факинг гуардијан ги фали, тренеришта као Мурињо и САФ ги сметаат меѓу фаворитите за титула, а муабетот везе си нема еве и Игорче призна. Мене не ми е дека Дортмунд ни ја земаат славата, еве вечер ќе ја вратиме славата коа ќе дајме 6-7 гола на Лил., ама нереално сите ги воздигнуваат Дортмунд.
Дортмунд играат страшен фудбал каде прават мат на три потези..Дортмунд е екипа со ограничен буџет и скоро цел тим му е направен со минимален износ на средства освен Ројс и повеќето поединци му се донесе колку да пополнат дупки а играат прекрасен фудбал...за разлика од Баерн Минхен каде можат да си дозволат се и сешто плус не демонстрираат таков фудбал ..налет тоа Баерн Минхен на сите му се здосадени и нормално е дека Дротмунд ќе се воздигнуваат па ако сакат Баерн и по 10 гола на натпревар нека даваат..плус и навивачите на Дортмунд се едни од најдобрите во Европа и тука добиваат пофалбиДа беше само Базел...
Инаку муабетот ми беше што сегде низ сајтовите се збори за Дортмунд, дури и факинг гуардијан ги фали, тренеришта као Мурињо и САФ ги сметаат меѓу фаворитите за титула, а муабетот везе си нема еве и Игорче призна. Мене не ми е дека Дортмунд ни ја земаат славата, еве вечер ќе ја вратиме славата коа ќе дајме 6-7 гола на Лил., ама нереално сите ги воздигнуваат Дортмунд.
Боби, не е до тоа Дортмунд да се прогласи за фаворит, ете и лани и прелани никој не веруваше дека во Германија ќе земат па се случи. Не ми е муабетот дека верувам во тоа Дортмунд да земе ЛШ, уба работа, но оти да не стигне на пример подалеку од 1/8 финале или 1/4? Дортмунд во добри денови е конкурентен и со големите екипи, мислам на тоа мислеше Сер Фергусон. Предноста на Дортмунд е што екипите во ЛШ немаат играно против Дортмунд па не се научени на тој пресинг. Ете и Мурињо му требеа 135 мин дур најде некој лек. Баерн има тука поголема предност но дур е Јуп исто ви се фаќаДа беше само Базел...
Од фановите?
Клипчина имаш горе моментално не најдов други подобри.Да,и некој клип не ќе биде лошо да постираш.
Ме викаше вчера другар да ја гледаме утакмицата,ама јас токмак,си отидов на пиво у центар и сега ми е криво што не ја гледав,па барем да ги видам на слики како изгледале вчера.