Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sto zapnale ovie fanovite na Real deka Callejon postignal regularen gol. Eve i od Madrid kazuvaat deka ofsajd bilo a i sinoka se vide toa samo ne mozam da najdam nekoja snimka od momentot

http://www.marca.com/2012/11/06/futbol/liga_campeones/1352235321.html
Ај види поубаво,види кај му е ногата на последниот играч на Дортмунд.Најмалце е во линија Каљехон со него...

Ај види поубаво,види кај му е ногата на последниот играч на Дортмунд.Најмалце е во линија Каљехон со него...

Аголот на сликава не е добар и неможе добро да се види. Треба од страна да гледаме. Можно е глата на напаѓачот да е повнатре него ногата од играчот, не знам. Ама од овој агол не може добро да се процени, ептем тесна ситуација е. Ама и асистентот како ќе види има 3 играчи пред него и не може 100% да до прoцени моментот на додавајне.

Аго ги гледаме нозете, не е офсајд, ако го гледаме телото тогаш е ЧИСТ.

Не знам зошто не почнат сите телевизии, да ја практикуваат онаа линија што ја ставаат при забавена снимка. Тогаш одма можеш да пресудиш имало офсајд или не. Вака нема шанси да видиш, затоа што нема прав агол.

хахах ,ја гледа ли некој емисијата на мтв ?
улета еден кроце кроце да му однесе нешто на водителот , и место гостинот да го зумираат, они баш си двете камери водителот го снимаа . овој го тегне отпозади да пружи рака ,Милковски напред гледа , мутав се прави. ахахаха , отиде се во преносот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom