Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.511
- Поени од реакции
- 5.625
Матри без топка е најдобриот наш напаѓач во сите сегменти. Проблемите настануваат кога ќе ја добие топката, штета што нема завршница.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
---Giovinco---Matri---GiacherinАко игра Матри тогаш подобро е покрај него да игра Џовинко (ова ако играме со истата формација). Макар шо можи да се пробаме со 433 со овие килавите иако не е најдобро време за експерименти.
А на средина ако игра Погба јас би го седнал Чак Норис на клупа. Мислам дека младиве подинамични ќе бидат.
Gio so Matri ke bide mnogu podobro nego so Vucinic, Vucinic samo u mesto stoi i ako uspee da ispesaci vo sesnaesetnik da mu dojde nekoja topka da sutne, i Giovinko koga ke zeme topka nema so koj da proigra napred Bentner trga kako benzinec 1.1 kubik, Vucinic ne ni trgnuva
Вучинич е далеку најдобриот и најкорисниот напаѓач кој го имаме знае да даде пас итоа неверојатен. Лани пирло му избега само за 2 асистенци. Тежок е за чување знае да навлече човек, да задржи топка. Џовинко е проблемот во нападот премн е себичен и премн се обидува да дрибла т.е. да се докаже тоа е проблемот кај него и тоа ке го кошта место во првата постава ако не се подобри драстично во последните 2-3 натпревари а со подобрување не мислам на гол туку асистенции, голови, акции проигрување. Вучунич неможе сам кога и да играсе по 3ца на невовиот грб и тоа е доволно кажува за неговите квалитети
На Вучинич задачата муе да навлече 2-3 играчи на негов грб и да напрај простор за другиот напаѓач, нели не гледате дека цело време тоа го игра кога ќе ја земе топката навлекува по 2-3 на него и одма ја дава на други топката..Вучинич е далеку најдобриот и најкорисниот напаѓач кој го имаме знае да даде пас итоа неверојатен. Лани пирло му избега само за 2 асистенци. Тежок е за чување знае да навлече човек, да задржи топка. Џовинко е проблемот во нападот премн е себичен и премн се обидува да дрибла т.е. да се докаже тоа е проблемот кај него и тоа ке го кошта место во првата постава ако не се подобри драстично во последните 2-3 натпревари а со подобрување не мислам на гол туку асистенции, голови, акции проигрување. Вучунич неможе сам кога и да играсе по 3ца на невовиот грб и тоа е доволно кажува за неговите квалитети
Нормално, само ќе мора да бараме стрим од таму кај шо ќе не има.Ќе не има на тв вечер?
ПА тоа и јас ти го реков во постот ама и ти нагласив дека е најдобриот напаѓач кој го имамеНа Вучинич задачата муе да навлече 2-3 играчи на негов грб и да напрај простор за другиот напаѓач, нели не гледате дека цело време тоа го игра кога ќе ја земе топката навлекува по 2-3 на него и одма ја дава на други топката..
taka e za vucinic ama lani, ovaa godina misli deka e zvezda od koga dade gol od penal i 2 asistencii so genova i od togas ne trca