TheGambler тоа шо го предлагаш ти со тие ГГ1 типови, јас во некоја форма го “открив“ пред 2 месеца кога почнав да ја играм на тој начин Холандија 2, али претежно ГГ2 по 3 утакмици, оти сепак е поверојатен тип. Имаше 2 добри кола кога стварно имаше голови ама јас на двапати само за по еден гол паѓав...тие што водеа по 1-0, 2-0, место да примат, зголемуваа водство. Играв на 20 ден, али коеф за ГГ1/ГГ2 се помали во Холандија 2 секако
(3.80/2.80) па добивка идеше околу 500-600 денари. Потоа едно коло скоро ништо не влезе, многу имаше НГ. Последното коло некни пак, играв систем, 2/7 комбинирани со фиксови. Едниот со ГГ1, другиот со ГГ2..и на двата го фатив минимумот ама џабе кога фиксовите ме паднаа
, значи така не го бива.
А ова шо го кажуваш ти е изводливо ама да бараш утакмици кај шо коеф за тие игри се поголеми од овие во Холандија 2 и другите слични на неа (Шкотска, Велс, вторите лиги, итн)...али се најдува, лиги имаш колку сакаш, обично од најјаките, коеф им се поголеми, над 4.
Твоево ќе му дојде како систем од тикети X/Y, каде доволно е само еден тикет да влезе за да ја вратиш било која уплата и да ти остане за едно кафе и чоколадо
Лешник од Пионир
. Ајде побарај, направи статистика од некој викенд, или само од една лига итн...да видиме колкав процент влегуваат ГГ1....ќе побарам и јас.
А за денеска, поучени од вчера, направив едно мајтапџиско иако е смешна добивката, чисто да видам дали некоја ќе излезе:
Челзи-Шахтјор ГГ1 4.10
Селтик-Барса ГГ2 3.15
Брага дава гол во двете пол. 3.80
Валенсија-БАТЕ Х 4.75
Спартак дава 2 гола 3.40
Галатасарај дава 2+ прво пол. 6.45
2/6 на 33 денари...добика од 27 до 600