Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
MZt be....vo ljubljana tepaa ucesnik vo EL :(....nikogas povejke na i protiv makedonski ekipi...a ubavo si izigra eden drugar 2 na 6 koef vo mozzart..si lapna 3000...a jA glupak

Се да му ебам бе на Алборг. А и јас па лакомам.
Си ги мислев цел ден вчера ВБА 1, Мареј 1, и Џокович + АЛЛ ин, и не изиграв така, туку намалив уплата и изиграв + Алборг. И нормално Алборг ми го напика.

Brooklyn Nets ко нема рацете да ви се фата и да не победите никош... цела утакмица да вода 10 разлика ....МРШ !

Мамицата на Милан а! Само таја ме ебава а какви утакмици фатив.. 5700 ќе имав за 100 уплата :'(

Фатив Брајтон х-1, Кристал Палас 1&3+, Сити 3+, Шалке GG, овие килавиве Милан се посраа...

Milan - Malaga X
Ander.. - Zenit 0-2
Dynamo - Porto 0-1
Real M. -Dortmund 3-4
Olymp. - Monte. 0-2 А на другото ливче ја имав ГГ :tapp: за 4350.(n)

Алдершот 1 и Зенит ГГ ... и на други листови други текми... нека се гонат у пизду матер сите (n) веќе не играм :ROFLMAO:

Манчини , ајде другарче .. зимај ја ортомава
images

и директно на центарот на Манчестер .. Јасно ?!
Може и со шалот што го мкнеш ќе завршиш работа , ама ај и така и така си тргнат на оној свет , истроши се за последен пат . :mad:

Манчини , ајде другарче .. зимај ја ортомава
images

и директно на центарот на Манчестер .. Јасно ?!
Може и со шалот што го мкнеш ќе завршиш работа , ама ај и така и така си тргнат на оној свет , истроши се за последен пат . :mad:
Богами после денешниов ден и на мене ке ми треба ортомата.

Богами после денешниов ден и на мене ке ми треба ортомата.
Чувај и за мене,ако остани од ортомата.....:eek:тргна на малер работата....
Па нека си ЕБАТ МАТЕР!!!ОВИЕ НЕ СЕ НОРМАЛНИ!!!
Ајакс,ејјјј Ајакс оние слепците....:eek:
Па тие кутрите не можат да дадат гол со помочаните Витесе,немаат тепано 4,5 кола во лигата,во една мизерна лига како холандската,сега 2 гола за 7 минути:pos: ,и тоа на Сити....:нинџ:море мрш местачи.....
Сити,кој клошари.....лани испаднаа со ебаниот Спортинг,сега во ваква група,со Ајакс не можат да победат,хаха....нека се откажат подобро Арапите од ЛШ,нека си играат во ФА куп...
Реал освојува само бод во двомечот со Дортмунд,Дортмунд кој се мачи да победи во гости (односно има само една победа)со третокласни екипи во Бундес Лига....лелеее......
Да ти ебам и шампионска лига и се.....
100 пати имам речено,не играј ЛШ,се имам изгорено многу пати,и пак како мува на :гомце:...
Па не е нормално ова.....односно јас не сум нормален шо играм....
Добро имаат речено непишано правило,ЛШ е направена за кладилниците да лапаат пари....:гомце:

Значи фаќам 3 меча ГГ ( патем и трите излегоа ГГ3+) , и јебените џуџиња од ФАРСА гледајте шо направија.

И да , ме боли дека не им требале бодови , со најдобриот тим играа ( на располагање)! Идиоти испозанесени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom