Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеееее Наполиииииииииии па не сте нормални вие бе....аааааааааааааааааааааааа:mad:...
Леле каков гол примија,па тој бекот од Наполи треба на гилотина да се однеси,ама не главата таа ногата смрдена да му ја сечат.....па не е можно ова:place:

Наполи Гроб да немате , пичка ви материна ќорава ... ебате вошкарите.. племе индијанско ... златни резултати ееееј.... :mad::tapp:

Лион се женско шо имате у фамилија да ви ебам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лелеееее Наполиииииииииии па не сте нормални вие бе....аааааааааааааааааааааааа:mad:...
Леле каков гол примија,па тој бекот од Наполи треба на гилотина да се однеси,ама не главата таа ногата смрдена да му ја сечат.....па не е можно ова:place:

Eби му маме на Хамшик, празен гол промаши, еј празен гол.... Знаев дека ке го јадат откако промашија толку многу.

Eби му маме на Хамшик, празен гол промаши, еј празен гол.... Знаев дека ке го јадат откако промашија толку многу.
Остај,и мене ми беше страв некако дека ќе го јадат,штом цело време беше 1-0,дури и не ни ја гледав,и вртење на телетекст 1-1,ко видов каков гол примија ми идеше да го акнам телевизорот...не е можно ова...:mad:
Имам многу пати речено не играј Италијани и ете пак,во средата на дупла шанса ме паднаа,ете ги и денес....од џеп ми зедоа 100 евра....
imag0201t.jpg

Вчера само Дебрецин за 3000, денеска само КПР за 3000 не е можно...

Македонија :tapp:
Јас па дури со хендикеп ја играм да тепат со 4 гола разлика :eek:

Наполи за 2500 :facepalm: со песната казни га боже

Баш ми е криво за ливчево,го изиграв на заебанции.

Рома 1-1
Билбао 2
Стантард 1-1
Бешикташ 1-1
Бордо 1-1

Скапан бордо!Али немаше веќе утакмици па ги стаив нив.

Со 50 денари 6.400 добивка

И за крај на најебаната недела во кладилница вчера Севиља за 6000,и Оклахома за 2500....секоја чест......:facepalm:,ај шо паѓам,паѓам,ама вака никогаш не сум паѓал последователно на по 1 утакмица,или ми бегале повеќе утакмици.....ова недела шо се случи е лудо.....паѓам на 10 ливчиња по 1 утакмица....:mad:
Непостоечки пенали,луди грешки на одбраната,уште полуди промашувања на напаѓачите,па како за инает против мене да играа....:eek:
Отиде цел ќар од минатите две недели....:eek:
Да ти ебам играта кога играш да се извадиш....кога не оди не оди.....џабе се форсира...:tapp:

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc.......

Пандури 1 1,25 излегува Х ... Аууфффф

абе гроб да немат бе да им еб*м матер :@:@:@:@ да немат шо да јадат ЕГА !! да умрат !!:@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom