Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Абе знаете како да го напрам радиово.Се напрајв како шо пишува си префрлив песни во та папката шо е во My Documents ама не се пушта никоја.Не оди шоверскиов живот без музика :)

Абе знаете како да го напрам радиово.Се напрајв како шо пишува си префрлив песни во та папката шо е во My Documents ама не се пушта никоја.Не оди шоверскиов живот без музика :)
Треба во одреден формат да ти се песните .. пробај таа втората опција преку нет да си слушаш има добри станици .. :D

Kupiv 2 kamiona i imam 2 garazi edna vo Italija drugata vo Avstrija i sega makata e kako da vrabotam vozac? :D

Јас од радозналост ја инсталирав играва.. Одамна не играм игри туку ме интересираше симулацијава колку е напредната. Се гледа дека е огромна мапата и графиката е екстра, туку физиката се чини не е многу подобрена. Не се осеќа кога се вози камион со приколица и без или на нагло кочење. Камионскиве кабини се баеги осетливи хидраулика слабо. За другото десетка.

може ли некој да ми даде линк од симнувањето на играва,неможам да ја најдам..

Чоек оваа тема не е за симињање,мислам не смееш да прашуваш такви ствари тука(y)

Нешто правиш погрешно, ја ставив музика во фолдерот music и таман ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom