Само со мислење outside the box се добива, не помага ништо друго!!! Каква логика, каква форма на тимови, каква анализа, какви статистики, какви курци палци, само губење време и на крај погрешен тип!!!!!!
Што убави тикети си излегоа outside the box, ама на кого да му текне!
Man City - Ajax T2 2+ @ 4.20
Real M. - B.Dortmund T2 2+ @ 3.50
Schalke - Arsenal T2 2+ @ 3.15
Коефициент:
46
Ставаш 100-200 ден., зимаш 100-150 евра и готово!
За Арсенал даваат 3.15 коеф. да даде 2+ гола, епа сами сме криви што не ги користиме овие топ понуди.
Ај на головите реално излегоа со исклучок на Милан и ПСЖ (двете најголеми курви!), ама outside the box тип на голови:
Olympiakos - Montpellier 4+ @ 3.80
Играш сингл 1000, зимаш 3800 и крај приче брееееееееееее.
Преку курац од вакви резултати каде што на крајот само кладилниците се полнат!!!!!
За утре сите што планираат да играат Јувентус 1-1, Баерн 1-1, Барса 2-2, Валенсија 1-1 подобро нека земат нека се утепаат или нека ми ги дадат парите на мене. Според мене, многу проѕирно е да се мисли дека вака ќе излезат натпреварите, па заборавате ли дека ЛШ е перење пари, а не играње за престиж. Којзнае колку го кркаа денес на Реал и Ман. Сити и уште памет не им иде на таквите играчи. Наместо 3+ да си одиграат на квота 1.50-1.55, они играат 1 на 1.45 и 1.50
и се тресат цел натпревар кога 3+ си излезе уште прво полувреме. Не дека мудрувам, ама кога ќе видите дека во 99% случаи конечен тип ве дупат коефициенти во размер 1.20-1.50, научете ја лекцијата. Испод 1.70 за конечен тип воопшто не играм. Еве ги изиграв Милан 1 и само они ме сјебаа, ама не ми е толку криво затоа што беа 2.20 во Спортлајф.
СФАТЕТЕ ЛУЃЕ СВЕ Е БИЗНИС И ПЕРЕЊЕ ПАРИ. НЕМА РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ, ПОСЕБНО НЕ КОГА ЦЕЛ СВЕТ ОЧЕКУВА НЕКОИ ТИМОВИ ДА ПОБЕДАТ, ОНИ БАШ “СЛУЧАЈНО“ КИКСИРААТ. СВЕ Е ТОА ЗАРАДИ КЛАДИЛНИЦИТЕ, ЈАСНО Е КАКО ДЕН.
Еве нешто outside the box од мене за утре:
Bayern - Lille T2 2+ @ 4.80
Benfica - Spartak M. T2 2+ @ 3.70
Cluj - Galatasaray T2 2+ @ 2.60
Коефициент:
46
Benfica - Spartak M. 4+ @ 2.80
Cluj - Galatasaray 4+ @ 3.50
Juventus - Nordsjaelland 0-2 @ 2.55 (можно е да победат пичкарски 1:0 или 2:0)
Коефициент:
25
Ете така, преку кур све.