Tип на денот (Читај правила во прв пост)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.905
BENFICA - SPARTAK M - X2 * 2,33
CELTIC - BARCELONA - X * 5
CLUJ - GALATASARAY - X * 3.25
CHELSEA - SHAKHTER D - GG & 3+ * 2.25
BRAGA -MANCHESTER UTD - 2 * 2.4
систем 2/5 или 3/5 за 30/50 денари,може некој да ми каже од прилика колку би ми била минимум и максимум добивка ? незнам како се пресметува :(
2/5 со 30 денари...минимална ти е 15 денари
3/5 со 50 денари...минимална ти е 60 денари :D За макс ме мрзи да пресметувам ама вака од око...негде до кај 400-500 денари отприлика

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
За утре сите што планираат да играат Јувентус 1-1, Баерн 1-1, Барса 2-2, Валенсија 1-1 подобро нека земат нека се утепаат или нека ми ги дадат парите на мене. Според мене, многу проѕирно е да се мисли дека вака ќе излезат натпреварите, па заборавате ли дека ЛШ е перење пари, а не играње за престиж. Којзнае колку го кркаа денес на Реал и Ман. Сити и уште памет не им иде на таквите играчи. Наместо 3+ да си одиграат на квота 1.50-1.55, они играат 1 на 1.45 и 1.50 :facepalm: и се тресат цел натпревар кога 3+ си излезе уште прво полувреме. Не дека мудрувам, ама кога ќе видите дека во 99% случаи конечен тип ве дупат коефициенти во размер 1.20-1.50, научете ја лекцијата. Испод 1.70 за конечен тип воопшто не играм. Еве ги изиграв Милан 1 и само они ме сјебаа, ама не ми е толку криво затоа што беа 2.20 во Спортлајф.
Незнам за тебе дали памтиш, али баш на такви коеф, лани јас го наполнав џебот фулл на 5 лифчина и тоа комбинирани, дури уште ги памтам паровите.
Баерн Минхен - Сити 1, 1-1
Виљареал - Наполи 2, 2-2
ЦСКА - Интер 2
Реал Мадрид - Ајакс 1, 1-1
Бенфика - Апоел 1, 1-1
Единствено заеба Ман Утд - Базел или обратно беше Базел - Ман Утд 3-3 резултато ко беше.... значи Вреди да се стави на фаворитите, ако имаш добра пара, а воедно и да му ставиш мал влог на натпреварите шо мислиш дека че киксна. Пример јас денеска не изиграв воопшто на конечен тип, затоа што мислев дека се срање и коеф. и утакмици и зато изиграв на голови и да му ебам мртвите на Динамо Киев и Порто :)

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Незнам за тебе дали памтиш, али баш на такви коеф, лани јас го наполнав џебот фулл на 5 лифчина и тоа комбинирани, дури уште ги памтам паровите.
Баерн Минхен - Сити 1, 1-1
Виљареал - Наполи 2, 2-2
ЦСКА - Интер 2
Реал Мадрид - Ајакс 1, 1-1
Бенфика - Апоел 1, 1-1
Единствено заеба Ман Утд - Базел или обратно беше Базел - Ман Утд 3-3 резултато ко беше.... значи Вреди да се стави на фаворитите, ако имаш добра пара, а воедно и да му ставиш мал влог на натпреварите шо мислиш дека че киксна. Пример јас денеска не изиграв воопшто на конечен тип, затоа што мислев дека се срање и коеф. и утакмици и зато изиграв на голови и да му ебам мртвите на Динамо Киев и Порто :)
Не викам дека е лошо така да се типува ама преризично е посебно за големи пари. Можеби фаворитот на крај ќе победи, ама на полувремето нема да води. За ситна пара ако е, тогаш може. :) Секој си има свој стил на игра, јас никогаш не играм на фаворити со коефициент 1.30, 1.40 затоа што баш тие “фаворити“ им го носат кајмакот на кладилниците и ги богатат. Одамна го имам научено тоа. ;) Еве денес за Реал 1-1 беше 2.30, за Сити 1-1 2.05, заедно на двете 4.80 ставаш 1000 вадиш 4800 и се збогатуваш. :P Но ете не излегоа. Проблемот со 1-1 или 2-2 е што уште во првите 45 минути можеш да изгубиш. Или на пример на полувреме да биде 1 за твојот тим, а на крајот Х, а ти си играл 1-1. Врти сучи, ризично еееееееееееее. :D

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.037
Поени од реакции
2.126
Само со мислење outside the box се добива, не помага ништо друго!!! Каква логика, каква форма на тимови, каква анализа, какви статистики, какви курци палци, само губење време и на крај погрешен тип!!!!!!

Што убави тикети си излегоа outside the box, ама на кого да му текне!

Man City - Ajax T2 2+ @ 4.20
Real M. - B.Dortmund T2 2+ @ 3.50
Schalke - Arsenal T2 2+ @ 3.15
Коефициент: 46
Ставаш 100-200 ден., зимаш 100-150 евра и готово!

За Арсенал даваат 3.15 коеф. да даде 2+ гола, епа сами сме криви што не ги користиме овие топ понуди.

Ај на головите реално излегоа со исклучок на Милан и ПСЖ (двете најголеми курви!), ама outside the box тип на голови:

Olympiakos - Montpellier 4+ @ 3.80

Играш сингл 1000, зимаш 3800 и крај приче брееееееееееее. :D

Преку курац од вакви резултати каде што на крајот само кладилниците се полнат!!!!!

За утре сите што планираат да играат Јувентус 1-1, Баерн 1-1, Барса 2-2, Валенсија 1-1 подобро нека земат нека се утепаат или нека ми ги дадат парите на мене. Според мене, многу проѕирно е да се мисли дека вака ќе излезат натпреварите, па заборавате ли дека ЛШ е перење пари, а не играње за престиж. Којзнае колку го кркаа денес на Реал и Ман. Сити и уште памет не им иде на таквите играчи. Наместо 3+ да си одиграат на квота 1.50-1.55, они играат 1 на 1.45 и 1.50 :facepalm: и се тресат цел натпревар кога 3+ си излезе уште прво полувреме. Не дека мудрувам, ама кога ќе видите дека во 99% случаи конечен тип ве дупат коефициенти во размер 1.20-1.50, научете ја лекцијата. Испод 1.70 за конечен тип воопшто не играм. Еве ги изиграв Милан 1 и само они ме сјебаа, ама не ми е толку криво затоа што беа 2.20 во Спортлајф.

СФАТЕТЕ ЛУЃЕ СВЕ Е БИЗНИС И ПЕРЕЊЕ ПАРИ. НЕМА РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ, ПОСЕБНО НЕ КОГА ЦЕЛ СВЕТ ОЧЕКУВА НЕКОИ ТИМОВИ ДА ПОБЕДАТ, ОНИ БАШ “СЛУЧАЈНО“ КИКСИРААТ. СВЕ Е ТОА ЗАРАДИ КЛАДИЛНИЦИТЕ, ЈАСНО Е КАКО ДЕН. :)

Еве нешто outside the box од мене за утре:

Bayern - Lille T2 2+ @ 4.80
Benfica - Spartak M. T2 2+ @ 3.70
Cluj - Galatasaray T2 2+ @ 2.60

Benfica - Spartak M. 4+ @ 2.80
Cluj - Galatasaray 4+ @ 3.50
Juventus - Nordsjaelland 0-2 @ 2.55 (можно е да победат пичкарски 1:0 или 2:0)
Коефициент: 25

Ете така, преку кур све. :D
Абе брат, лесно е да кажеш Арсенал т2 2+ после утакмица, пред утакмица ке ти дојдит такво мислење и одма во глава
- Кај бе Арсенал дома неможе да му даде 1 гол на Шалке, кај у гости па дури 2 ке му даде. ФАКТ.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Челзи-Шахтар-ГГ,3+
Брага-Јунајтед-ГГ,3+
Валенсија-Бате-ГГ
Баерн Минхен-Лил-1-1,3+
Бенфика-Спартак-Т2 1+пп
Клуж-Галатасарај-Т1 2+

ова ќе му го пуштам утре и не се замарам ич

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Челзи препрај го во 1 и 3+ и седи рајат.
џабе ќе се предомислам така и за друга и готово..ова го играм и ич не ги ебам шо сакаат нека прават

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
СТАТИВА !!!​

аууу морав да те цитирам, фатив слично ливче у Вил Хил ама коефициентиве тука се скоро за 1 поголеми :( да го уплатев тука ќе имав 10 000 повеќе добивка.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Абе брат, лесно е да кажеш Арсенал т2 2+ после утакмица, пред утакмица ке ти дојдит такво мислење и одма во глава
- Кај бе Арсенал дома неможе да му даде 1 гол на Шалке, кај у гости па дури 2 ке му даде. ФАКТ.
Така, за Арсенал Т2 2+ не кажав тука на форумот ама си ја мислев во себе и сепак ја одиграв само 3+, ја погодив и “среќен“ сум, но гледам дека ми избега 3.15 коефициент. Знам дека после одиграни натпревари, најлесно се мудрува, ама јас кажувам во каков стил да пробаме да ги типуваме натпреварите со цел да има повеќе добивки и насмеани кајганџии. :) Отсега ќе играм 2-3 натпревари кои заедно ќе ми прават 15-20 квота пошто така се добива, а не да наредиме по 6-7 утакмици за едвај 15 коефициент.

Еве класичен пример за денеска (по 2 утакмици, а носат супер коефициент за правење пари).

Man City - Ajax X @ 4.00
Real M. - Dortmund X @ 3.80
Коеф.: 15.2

Schalke - Arsenal 4+ @ 2.90
Коеф.: 11

Касно е сега пошто се завршени, ама мора да ги издвојам како пример за да ја докажам тезата. :)

Ајде да додадам уште некои луди комбинации за утре:

Benfica - Spartak M. 2 @ 5.00
Chelsea - Shakthtar 4+ @ 2.80
Коеф.: 14

Celtic - Barcelona 1-2 @ 20.00
Juventus - Nordsjaelland X-1 @ 3.80
Коеф.: 76

Еве сега кажав некои типови за утре, вклучително и во претходниот пост, прати ги па ќе збориме утре. Не викам дека све ќе погодам, ама ќе видиш дека можно е во изненадувачки % да погодам, баш заради тоа што се играни outside the box, а не како што веројатно ќе играат 90% од обложувачите. Епа тоа ми е поентата, што повеќе играме типови кои имаат мала веројатност да излезат (според коефициентите), они за чудо излегуваат. :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Само со мислење outside the box се добива, не помага ништо друго!!! Каква логика, каква форма на тимови, каква анализа, какви статистики, какви курци палци, само губење време и на крај погрешен тип!!!!!!

Што убави тикети си излегоа outside the box, ама на кого да му текне!

Man City - Ajax T2 2+ @ 4.20
Real M. - B.Dortmund T2 2+ @ 3.50
Schalke - Arsenal T2 2+ @ 3.15
Ставаш 100-200 ден., зимаш 100-150 евра и готово!

За Арсенал даваат 3.15 коеф. да даде 2+ гола, епа сами сме криви што не ги користиме овие топ понуди.

Ај на головите реално излегоа со исклучок на Милан и ПСЖ (двете најголеми курви!), ама outside the box тип на голови:

Играш сингл 1000, зимаш 3800 и крај приче брееееееееееее. :D

Преку курац од вакви резултати каде што на крајот само кладилниците се полнат!!!!!

СФАТЕТЕ ЛУЃЕ СВЕ Е БИЗНИС И ПЕРЕЊЕ ПАРИ. НЕМА РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ, ПОСЕБНО НЕ КОГА ЦЕЛ СВЕТ ОЧЕКУВА НЕКОИ ТИМОВИ ДА ПОБЕДАТ, ОНИ БАШ “СЛУЧАЈНО“ КИКСИРААТ. СВЕ Е ТОА ЗАРАДИ КЛАДИЛНИЦИТЕ, ЈАСНО Е КАКО ДЕН. :)

Еве нешто outside the box од мене за утре:

Bayern - Lille T2 2+ @ 4.80
Benfica - Spartak M. T2 2+ @ 3.70
Cluj - Galatasaray T2 2+ @ 2.60

Benfica - Spartak M. 4+ @ 2.80
Cluj - Galatasaray 4+ @ 3.50
Juventus - Nordsjaelland 0-2 @ 2.55 (можно е да победат пичкарски 1:0 или 2:0)
Коефициент: 25

Ете така, преку кур све. :D
Након војне, сви су хероји

Kajgana Shop

На врв Bottom