- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 785
Ako znaevme kako ke izlezi ne ke placevme so segaNeka mi kaze nekoj sto mislite Chelsea - Saktar ? dali ke izleze 1

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako znaevme kako ke izlezi ne ke placevme so segaNeka mi kaze nekoj sto mislite Chelsea - Saktar ? dali ke izleze 1
Samo amblemata na Celzi ili pa nekoj fudbalerАјде до 13.11.2012 на аватар да ти стој од Челзи слика![]()
ја лупам ол-ин ем навивачки ем од коцкарски аспект па што сака нека бидеNeka mi kaze nekoj sto mislite Chelsea - Saktar ? dali ke izleze 1
Samo amblemata na Celzi ili pa nekoj fudbaler![]()
Не е феил не бери гајле, од кај еден другар од на фб ѕидот е...Мајќеми .. јас го играв Реал 2-Х , Милан 2-Х, Арсенал 2-Х, Сити 2-Х и Зенит 1-1
Фаил е сликава![]()
1860 munich (am ) - 2 @ 3.3
Не е феил не бери гајле, од кај еден другар од на фб ѕидот е...
Тие последни на табела со одбрана како швајцарско сирење, на 10 утакмици примиле 20 гола и баш на таа што јас ќе ја ставам со некој од првите на табела еден гол едвај ќе им дадат цела утакмицаHaha a najjako e ko ke gledam golovi koj kolku davaat vo prosek ili prethodni nivni natprevari i sum ja pisal so 100 posto sigurnost primer 3+ a tie otepanite i vo minus ke vlezet so golovi
Се додека не почнеме да мислиме "out of the box" како тој тикетот погоре..
Памти ја, следната ќе биде 2ка. И тоа со 3-4 коефициент.Па и овие 3 за 3 што играат изгубија 0:2.