Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска се отепа од голови давање од 8 утакмици дури 23 гола.. утре пишете си ги сите од 0-2 гола освен Јувентус и добитни сте.

Не е феил не бери гајле, од кај еден другар од на фб ѕидот е...

Имам пуштано во многу различни кладилници, и нигде не користат различна SIze на буквите/бројките... ради тоа мислам дека е голем фаил.

BENFICA - SPARTAK M - X2 * 2,33
CELTIC - BARCELONA - X * 5
CLUJ - GALATASARAY - X * 3.25
CHELSEA - SHAKHTER D - GG & 3+ * 2.25
BRAGA -MANCHESTER UTD - 2 * 2.4
систем 2/5 или 3/5 за 30/50 денари,може некој да ми каже од прилика колку би ми била минимум и максимум добивка ? незнам како се пресметува :(

Haha a najjako e ko ke gledam golovi koj kolku davaat vo prosek ili prethodni nivni natprevari i sum ja pisal so 100 posto sigurnost primer 3+ a tie otepanite i vo minus ke vlezet so golovi
Тие последни на табела со одбрана како швајцарско сирење, на 10 утакмици примиле 20 гола и баш на таа што јас ќе ја ставам со некој од првите на табела еден гол едвај ќе им дадат цела утакмица :tapp:
Или ќе видиш на гости немаат победа и дале 5 гола на 15 утакмици, и баш тогаш ќе се разиграат и ќе заврши 4-3, 4-4, а ти си ја ставил 0-3 на еб*н 1.3 коеф...:pos:
Не знам дали да плачам или да се смеам :icon_mrgr:

Се додека не почнеме да мислиме "out of the box" како тој тикетот погоре..

Само со мислење outside the box се добива, не помага ништо друго!!! Каква логика, каква форма на тимови, каква анализа, какви статистики, какви курци палци, само губење време и на крај погрешен тип!!!!!!

Што убави тикети си излегоа outside the box, ама на кого да му текне!

Man City - Ajax T2 2+ @ 4.20
Real M. - B.Dortmund T2 2+ @ 3.50
Schalke - Arsenal T2 2+ @ 3.15
Коефициент: 46
Ставаш 100-200 ден., зимаш 100-150 евра и готово!

За Арсенал даваат 3.15 коеф. да даде 2+ гола, епа сами сме криви што не ги користиме овие топ понуди.

Ај на головите реално излегоа со исклучок на Милан и ПСЖ (двете најголеми курви!), ама outside the box тип на голови:

Olympiakos - Montpellier 4+ @ 3.80

Играш сингл 1000, зимаш 3800 и крај приче брееееееееееее. :D

Преку курац од вакви резултати каде што на крајот само кладилниците се полнат!!!!!

За утре сите што планираат да играат Јувентус 1-1, Баерн 1-1, Барса 2-2, Валенсија 1-1 подобро нека земат нека се утепаат или нека ми ги дадат парите на мене. Според мене, многу проѕирно е да се мисли дека вака ќе излезат натпреварите, па заборавате ли дека ЛШ е перење пари, а не играње за престиж. Којзнае колку го кркаа денес на Реал и Ман. Сити и уште памет не им иде на таквите играчи. Наместо 3+ да си одиграат на квота 1.50-1.55, они играат 1 на 1.45 и 1.50 :facepalm: и се тресат цел натпревар кога 3+ си излезе уште прво полувреме. Не дека мудрувам, ама кога ќе видите дека во 99% случаи конечен тип ве дупат коефициенти во размер 1.20-1.50, научете ја лекцијата. Испод 1.70 за конечен тип воопшто не играм. Еве ги изиграв Милан 1 и само они ме сјебаа, ама не ми е толку криво затоа што беа 2.20 во Спортлајф.

СФАТЕТЕ ЛУЃЕ СВЕ Е БИЗНИС И ПЕРЕЊЕ ПАРИ. НЕМА РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ, ПОСЕБНО НЕ КОГА ЦЕЛ СВЕТ ОЧЕКУВА НЕКОИ ТИМОВИ ДА ПОБЕДАТ, ОНИ БАШ “СЛУЧАЈНО“ КИКСИРААТ. СВЕ Е ТОА ЗАРАДИ КЛАДИЛНИЦИТЕ, ЈАСНО Е КАКО ДЕН. :)

Еве нешто outside the box од мене за утре:

Bayern - Lille T2 2+ @ 4.80
Benfica - Spartak M. T2 2+ @ 3.70
Cluj - Galatasaray T2 2+ @ 2.60
Коефициент: 46

Benfica - Spartak M. 4+ @ 2.80
Cluj - Galatasaray 4+ @ 3.50
Juventus - Nordsjaelland 0-2 @ 2.55 (можно е да победат пичкарски 1:0 или 2:0)
Коефициент: 25

Ете така, преку кур све. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom