Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Демек гибс подобро ќе изиграше против валенсија ... и ама запнале за дресот , голема работа ако го побарал .....
Како бе голема работа?! Огромна работа е. Игра како ретардиран и психички и физички и место да мисли да се оправи он бара дресови? Па барем побарај во тунел барем, кај што нема камери, глупак невиде. Ама нема памет за да му текне, дај боже Гибс да се врати, не можам да го смислам човеков.

Значи не можам да се помирам со таква глупост еј. Го направија мајмун цело полувреме и овој прво свирење, му бара дрес на РВП. Па кога на играч што игра за Арсенал против Манчестер на Олд Трафорд му текнува да побара дрес, што да очекуваме од него?

Najverojatno sudija na utresniot natpravar ke bide Nicola Rizzoli, mislam deka ednas ni ima sudeno koga igravme so Barsa 2-1 doma...

Демек гибс подобро ќе изиграше против валенсија ... и ама запнале за дресот , голема работа ако го побарал .....
Ќе изиграше, море не само што ќе изиграше у џеб имаше да го пикне разбра, сега ај гитла
и што те боле тебе со наши играчи како се однесуваме, ако треба и на глава ќе му се качиме на Сантош за дебилниот потег
и да ај гитла 2х

Демек против Меси играл...Плус Гибс >>>>>>>>>>>> Сантос,ако не си го прател Арсенал оваа сезона.

Ќе изиграше, море не само што ќе изиграше у џеб имаше да го пикне разбра, сега ај гитла
и што те боле тебе со наши играчи како се однесуваме, ако треба и на глава ќе му се качиме на Сантош за дебилниот потег
и да ај гитла 2х
играчите не се твои ... и како второ после манчестер , арсенал ми е втор омилен клуб во англија така да ти со изјави од типот гитла можеш по дома на твоите а мене да ме спречиш да коментирам нема да можеш . Да сантош игра топло ладно ама дека е труп тоа малце потешко .... може не е евра ни ешли кол ама пак каде каде е господ бог за пола што играат на негова поцизија во англија .... кажав дека пред се тоа се луѓе и пријатели а после тоа и фудбалери на теренот и биг факинг дил ако го побарал дресот , а и од кај знаеш зашто го побарал може е суеверен можд аго земал да го запали ... ептен лично гледате на работиве ... и да секако сантош не е крив за поразот туку целиот тим , не изгубија од што беа слаби туку изгубија од сопствениот страв да не примат многу голови како лани .

^ ок, ако ти е втор омилен тим тогаш очекувам да ставиш нешто и за Арсенал во потптис, да си го смениш аватарот или името и сл. , во спротивно нема што ти тука многу да коментираш , затоа што секој твој коментар ќе биде сметан за провокација и исмевање.
поздрав;)

33fb49s.png

еден потпис од мене ... чисто од почит према арсенал !!!

и како второ после манчестер , арсенал ми е втор омилен клуб во англија .

Гарант си почнал да навиваш во периодот 98-04...чисто за резерва, секогаш „твојот“ тим да биде шампион:icon_lol: (мала шала)

Иначе слободно можеш мислење да си дадеш мислење на фан клубов се додека не е провокација(y)

Гарант си почнал да навиваш во периодот 98-04...чисто за резерва, секогаш „твојот“ тим да биде шампион:icon_lol: (мала шала)

Иначе слободно можеш мислење да си дадеш на фан клубов се додека не е провокација(y)
Работата е што кога ние ќе коментираме во некој друг фан клуб освен Јунајтед,со намера да развиеме добра дискусија,да размениме некое мислење,вие(зборам општо за сите не тука за ваш фан клуб) го сметате тоа за лицемерие или не знам што ...напаѓате веднаш ко да сме ве пцуеле од крај до крај.И коментарите со Гит мит не се у реду,нити провоцираше дечкото ни ништо...
П.С Мора да признаете дека Маноне бранеше одлично:D

И фан клубот на Јунајтед не е ништо покус. Всушност во сите фан клубови, коментарите на корисниците со различни обележја се дочекуваат на нож( освен ако не е тимот од сосем друга лига и немаат играно во скоро време:)). Затоа и не ми паѓа напамет да коментирам во друг фан-клуб или недај боже во темата за ЕПЛ.:icon_lol:
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 15:08 ---
И убаво вика Slash погоре...отидовме офф топик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom