ова го пишуваш како навивач на вардар или... па ете видовме шо направи минчо со металург!!! шо напрај михајлоски со вардар и репрезентацијата??? нега се трга то мајмуно михајлоски понастрана од националниот тим оти ќе го упропасти до даска!!! целата грижа за репрезентацијата треба да му се додели на минчо! така само ќе просперираме!!! и да, ЛИНО под итно треба да се постави за селектор, па кој сака нека игра, која неќе, не мора!!!
Нека се трга бе, нека се тргнат и двајцата, ова го пишувам како навивач на Вардар и како навивач на Македонската репрезентација.
Го пропушташ главниот момент : РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА МУ Е ДАДЕНА НА МИНЧО ВЕЌЕ ДВЕ ГОДИНИ. Главниот збор во репрезентацијата му е даден на Чокрев.
Михајло само си лапа пари, не учествува ама ич во одлуките. Е кај Начевци веќе друга работа, они си зимаат парички од секаде, од карти, од Минчо, од Михајло, од Петре од Станко
Минчо и сега може да фрли пари, може ако сака и Лино да го постави за селектор, ама несака од две причини.
Првата: Ако има успех репрезентацијата се ќе отиде на контото на Михајловски, иако он нема да биде заслужен за тоа, исто како што сите критики сега одат нанегово конто а човекот си нема везе со репрезентацијата. Лицемерно е онакви статии да пишуваат, другите играчи играле слабо а оние на Металург владееле, па одбраната нивна кога ја ставиле сме намалиле водство. Па тие пустите еден блок не направија, која добра одбрана жити се? Плус во репрезентација не смее да се делат така играчите, сите се РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ, а не Металурзи, Вардарци, интернационалци итн. Уште полицемерно е што на секој неуспех се убиваат од гомна јадење, А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА Е НИВНА ПОШТО ЧОКРЕВ ГО НАЗНАЧИЈА КАКО ГЛАВЕН ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА, АКО САКААТ МОЖЕ ДА ЈА СРЕДАТ, МОЖЕ И ЛИНО ДА БИДЕ СЕЛЕКТОР. Разбирам, сакаат Левче да го стават на претседателската фунцкија, ама да не помогнеш кога можеш и ти дале можност да помогнеш, само ради една мочана функција е доста лицемерна работа.
Да сакал Михајло да си препише успех, немаше да го направат тој договор Чокрев да ја превземе федерацијата.
Втората: Го стават ли Лино, го добиваат Кире како противник. А и тоа многу ќе им смени во борба за функција, пошто Кире е респектиран кај народот, па ако го извади цел прљав веш за сите ликови во федерација ќе биде држ ме мајко се испосрав.
Мене ме интересира КОЈ БИЛ ТОЈ ОД ФЕДЕРАЦИЈА ШТО ИМ ВЕТИЛ ПАРИ?
Бoрко не откри кој е тој лик, Михајло НЕМА ШАНСИ да им ветил нешто такво, останува или Начевци или главниот спонзор на репрезентацијата.
Начевци грабаат ама тешко даваат, така да...

Не за џабе само го плукаат Борко во нивните статии
Кога ќе му заврши мандатот на Михајло, се ќе се среди, ама тогаш нема да го има ни Кире, ни Наумче. Миркуловски ќе биде лидер, а други бекови за во нападот нема ни да имаме.
Се се сведува на борбата за функција, Минчо може да помогне ама му е страв Михајло да не си го препише успехот, иако според мене стравот е неоснован со тоа што цела јавност знае кој е задолжен за репрезентацијата. Михајло може да се тргне од функција, ама зошто би го направил тоа кога си зема парички од функцијата...
Дур да попушти некој отиде репрезентацијата