М
Мартин^
Гостин
Уфф таа Брегалница ме заеба не требаше воопшто да ја ставев.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо трчаше во нејзе .. на гости пак и кај силекс да тепа .. потешко малце . Не ќе испаѓаат силекс мора и тие да тепаат да се кренат на табела .Уфф таа Брегалница ме заеба не требаше воопшто да ја ставев.
Се надевав дека ќе победат зошто во претходното коло Брегалница дома славеше со 3-0 против Дрита а тогаш Дрита беше место погоре од Брегалница, и се излажав денеска оти видов дека Силекс се претпоследни, а веќе не се лажам, не ги ставам веќе македонските тимови.Шо трчаше во нејзе .. на гости пак и кај силекс да тепа .. потешко малце . Не ќе испаѓаат силекс мора и тие да тепаат да се кренат на табела .
Мислам дека многу ги потцениле Newcastle типувам X2 коефициент 2.05
Абе ебати денот ги фаќам англискиве гг двете , Лион гг3+ , Фиорентина т12+, Реал Б гг3+ , Национал т12+ и на сите овие имав формула Фетел- розберг 2 и ете го овој германецов од 24 место на 3 дојде , а розберг глупаков се сјеба во 7 круг..Ccc liver me zema za 5k nema nadez vise...kapitulacija
да ја пишевме 7+ поголеми беа шансите одколу 1 да свртитАј реков да не ти кажвам оди види на Јутуб шо пенал им свирна на Јагодина за 1-1 . Ќе ти дојде сила да ојш србија и да го отепаш на судијана .
Ај реков да не ти кажвам оди види на Јутуб шо пенал им свирна на Јагодина за 1-1 . Ќе ти дојде сила да ојш србија и да го отепаш на судијана .