Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф таа Брегалница ме заеба не требаше воопшто да ја ставев.

Уфф таа Брегалница ме заеба не требаше воопшто да ја ставев.
Шо трчаше во нејзе .. на гости пак и кај силекс да тепа .. потешко малце . Не ќе испаѓаат силекс мора и тие да тепаат да се кренат на табела .

Шо трчаше во нејзе .. на гости пак и кај силекс да тепа .. потешко малце . Не ќе испаѓаат силекс мора и тие да тепаат да се кренат на табела .
Се надевав дека ќе победат зошто во претходното коло Брегалница дома славеше со 3-0 против Дрита а тогаш Дрита беше место погоре од Брегалница, и се излажав денеска оти видов дека Силекс се претпоследни, а веќе не се лажам, не ги ставам веќе македонските тимови.

Леле човече не ми се верува еј?! :eek: Бриж Т12+...тие црвен добиваат и губат 0-1!!!!:mad: Па до кога со вакви спротивности бе до кога бе?!??!?!?! Племето јас да им ебам на тоа кладилниците, тоа газдите нивни сите пари за лекој да си ги дадат, аир не видовме од нив, да им ебам се јас да им ебам!!!!!!!

Стеауа-Рапид 2 @6.00 и у пичку матер да фатат :mad:

Ccc liver me zema za 5k nema nadez vise...kapitulacija
Абе ебати денот ги фаќам англискиве гг двете , Лион гг3+ , Фиорентина т12+, Реал Б гг3+ , Национал т12+ и на сите овие имав формула Фетел- розберг 2 и ете го овој германецов од 24 место на 3 дојде , а розберг глупаков се сјеба во 7 круг..

Ај реков да не ти кажвам оди види на Јутуб шо пенал им свирна на Јагодина за 1-1 . Ќе ти дојде сила да ојш србија и да го отепаш на судијана .
да ја пишевме 7+ поголеми беа шансите одколу 1 да свртит:D...вака во зијан ќе бидам само со 3+...најголемиот дел е во 1 пишан

Oklahoma - Atlanta
1 хен .полувреме (4.5 предност за Атланта) @1.90
1хен. крај (9.5 предност за Атланта) @1.90
Тим2 -95.5коша @1.90

Ќуќата чести , изиграјте што сакате од ова.
Атланта го изгубија Џо Џонсон кој отиде во Бруклин Нетс , а денеска во тимот ќе го нема и најдобриот нивни играч и најефикасен воедно Џош Смит. (y)

На овој сајт можете да читате preview за натпревари од разни спортови (претежно фудбал)

Betrush

Имам направено група на фејсбук, ако има некој заинтересирано да пишуваме заедно типови со образложенија и со се типтоп и редовност секој ден, нека ми пише во приватна порака.

Ај реков да не ти кажвам оди види на Јутуб шо пенал им свирна на Јагодина за 1-1 . Ќе ти дојде сила да ојш србија и да го отепаш на судијана .

да за пеналот доста се жалат..за вечер Рома 1и3+ и вадете се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom