Фан Клуб: Интер

Инаку вчера на една од македонските групи на Интер пред натпреварот напиша нешто во стилот..''едно име имаме во душата го носиме за тебе живот даваме ооо Интере'':pos::pos::pos::pos:..па неможев да се соберам од смеа...спасов??:pos:

Спасов е админ? Ако е, дај ми линче од пејџот молим те, сигурно и таму ги има сите оние најнови вести поврзани за Интер :pos:

--- надополнето: 4 ноември 2012 во 14:21 ---
Инаку вчера на една од македонските групи на Интер пред натпреварот напиша нешто во стилот..''едно име имаме во душата го носиме за тебе живот даваме ооо Интере'':pos::pos::pos::pos:..па неможев да се соберам од смеа...спасов??:pos:

O o O o O Спасов :)

Ауу какво е чувството коа ќе станеш сабајле после победа над Јувентус среде Торино. :D
Онака си идеш по улица и мочаш све што ќе стигне, влагаш у кладилница и пола кладилница бега од тебе за да не јаде ремет, пола од луѓето на фејсбук наеднаш ги снема, кхммм чудно, епа чудно е, затнати се нечии муцки. Пошо нели Интер победува секои 10 години во Торино, пошо 30 Sul Campo, пошо Gol di Muntari, пошо офсајд ди Таљавенто, пошо МОЧАЊЕ среде Торино!!!
И гревовите имаат најочајна навивачка група, цела утакмица една песна не испеаа за Јуве, цело време Интер мерда, Касано мерда, Вафанкуло Интер. Греота беа на секој можен план вчера. Само една работа ми е криво, што Конте не седеше на клупата вчера, да му ја видам таа одвратната фаца коа е посран од Интер на домашен терен, да видам дали ќе се палеше како што се пали увек, све му ебам ја него местачко. Он, Киелини и Лихштајнер не можам да ги поднасам, најодвратните ликови на светот ми се они тројца.
И за крај едно гооооолемо ФОООРЦА ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕР.
греота биле навивачите на јуве пошто ги пцуеле играчите на интер,а види ти шо пишиш за Конте Кјелини и Лихштајнер.
разбирам јас вака се немате радвано уште од пескара ко ја тепавте во прво коло,ама смири малце хормони бе дете,барем тебе за поразумен сум те рачунал

греота биле навивачите на јуве пошто ги пцуеле играчите на интер,а види ти шо пишиш за Конте Кјелини и Лихштајнер.
разбирам јас вака се немате радвано уште од пескара ко ја тепавте во прво коло,ама смири малце хормони бе дете,барем тебе за поразумен сум те рачунал
Мислев за тие на стадионот, не за оние пред малите екрани. Ја и ти ко обични смртници што гледаме само пред ТВ ништо друго не ни останува освен да пцуеме или да се радуваме. А ако запримети вчера навивачите на Јуве вчера ништо друго не пееја освен Интер мерда, Касано мерда, Вафанкуло Интер, сем онаа песнана што ја пејат Дале гол дале гол дале дале дале гол... Правите навивачи не се замараат до таа мера со противничкиот клуб, у реду е да се пејат песни против најлутиот ривал и против негови играчи ама на цел меч бе...? Нема логика ама баш ич.
А за Конте, Киелини и Лихштајнер ова го мислам уште од лани, т.е. за Киелини од поодамна, одвратни ми се, најпрљавите и најгнасните играчи, а Конте ми е ептен одбивен, го има она гнасното во него што го имаат сите гнасни навивачи на Јуве што се како него(секоја чест на исклучоци). Вака никогаш не сум пишал у темата за Серија А зошто си терам нормална дискусија, таа е тема за сите тимови и навивачи од Серија А а не за ширење хејтеризам, па затоа и си го напишав мислењето во фан клуб Интер.

Бене не си ги извршува обврските :)

Таља, зошто не ме слушаш? Сакаме да зборуваме со тебе културно а ти се однесуваш како феномен. Зошто се преправаш дека не не слушаш...

И така нешто, преведено од англиски :)

За тие што го критикуваа вчера Гаргањо, дечкото имал 82% успешност на пасовите, и имал неверојатни 90 пасови, исто колку и Пирло.

Дафак...

Ама дафак можевме и два гола да примиме ради неговите глупости, доста се плеткаше денес и беше некако несигурен, али далеку од тоа дека треба да се руга Гаргањо, човекот трчаше како коњ.

Гаргано го сметам за засилување на тимов али вчера беше преимпресиониран очигледно, и у прво при онаа шансата на Маркизио застана и престана да го следи, имаше неколку бедни грешки на средина од терен а неговата лоша игра ќе кулминираше на крајот при 1-2 али среќа она на данецон не влезе у гол.
Нема врска, бидна, ко и со Нага и Милан, не се одрази тоа лошо врз тимот, инаку Нага-сан вчера и Занети искинаа по бочните позиции, Нагатомо једино каснеше кај Видал кога го даде голот ама од Андромеда се виде тоа дека е офсајд, можно е и играчиве да очекуваа санкција од судиите, за тоа глупо е да му се замерува.

Е ова више е отскочна штица за тимов, сеа проблем е што имаат за нив убер незгодно гостување у Бергамо, ама гледајќи го распоредот на Јуве, играат со Лацио дома па Милан у наредни неколку недели, плус гостување на Палермо, Интер имаат основа ако ништо друго да се на самиот врв, дали со бод-два негатива или па да бидат и први, се зависи од нив.

Бене не си ги извршува обврските :)

Таља, зошто не ме слушаш? Сакаме да зборуваме со тебе културно а ти се однесуваш како феномен. Зошто се преправаш дека не не слушаш...

И така нешто, преведено од англиски :)

не се на пазар или пак на кафе да си прават муабет...судијата му е работа внатре да суди а не да му бојаснува на сите што како без разлика што се има случвано

Гаргано го сметам за засилување на тимов али вчера беше преимпресиониран очигледно, и у прво при онаа шансата на Маркизио застана и престана да го следи, имаше неколку бедни грешки на средина од терен а неговата лоша игра ќе кулминираше на крајот при 1-2 али среќа она на данецон не влезе у гол.
Нема врска, бидна, ко и со Нага и Милан, не се одрази тоа лошо врз тимот, инаку Нага-сан вчера и Занети искинаа по бочните позиции, Нагатомо једино каснеше кај Видал кога го даде голот ама од Андромеда се виде тоа дека е офсајд, можно е и играчиве да очекуваа санкција од судиите, за тоа глупо е да му се замерува.

Е ова више е отскочна штица за тимов, сеа проблем е што имаат за нив убер незгодно гостување у Бергамо, ама гледајќи го распоредот на Јуве, играат со Лацио дома па Милан у наредни неколку недели, плус гостување на Палермо, Интер имаат основа ако ништо друго да се на самиот врв, дали со бод-два негатива или па да бидат и први, се зависи од нив.
Дај не зезај за Нагасаки, пушти си ја снимката, ко кокошка без глава е при голот :pos: И освен уште една грешка, одигра одлично, но џабе ќе беше ако примевме уште еден гол.

Инаку и Ранокиа на почетокот ми беше малце несигурен, два пати Пирло протнуваше топка напред.
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 16:36 ---
не се на пазар или пак на кафе да си прават муабет...судијата му е работа внатре да суди а не да му бојаснува на сите што како без разлика што се има случвано
Судиите се да ги фатиш, да ги пуштиш во арена со 100 црнци, и после 10 дена да ги познаваат по големина црнците, не по лик. :)

Ќотек само за вас :)

Дај не зезај за Кутињо, пушти си ја снимката, ко кокошка без глава е при голот :pos:
I'm lost... :)

tumblr_m6eo880F1g1r9wikao1_500.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom