Derby d'Italia, Juventus - Inter, 03.11.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Leo Bonnie
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот

• Вкупно гласачи
    180
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви ја пуштивме бе:icon_lol:, решил да заличи на човек и цел тим играше за него, ви се молам!
Многу му тежеше и имаше слаба аеродинамика, па решија да се случи ова и да биде за 1км/х побрз господинот.

е ова веќе е коментар:pos::pos::pos:

П.С.

206801hp2.jpg

haters gonna hate..

некои го потценуваа чоекот пред утакмица и кгоа направи трансфер во Интер сите ни се смееа:свиркам:

Немам ништо против Јувентус но имам против арогантноста на некои фанови небаре за Барселона се работи...па чекајте бе имате леб леб да јадите уште многу за да станите сила..Интер години несреќно испаѓаше од Манчестер Јунајтед и од Ливерпул каде господ не сакаше да влезиме во 1/4 финале а имавме класа тим..па потоа се ни се исплати....

можеби ќе бидете први но вчера ве шлакнавме и тоа со хендикеп ..што е најтрагично и со хендикеп почнавме 1-0(како Барселона што му дава преднос на Мадрид во случајот:pos::pos::pos:)
Вие најмногу се смеевте кога го земавте.... :D

Вие најмногу се смеевте кога го земавте.... :D
Паласио е одличен играч ама после сезона ко ланската нормално е да сакавме нешто повеќе ... покрај него. Касано до некаде ги залечи раните во тој сегмент, нападот е комплетен за оваа година, рачунај дека Снајдер и Коутињо се повредени, така да all in all сметам дека Интер ако во некој дел од теренот е најдобар во лигата, тоа е нападот.

Да беше само тој. Тие цела колектива се, сите мислат дека имаат 30 титули, па сега види од каков синдром боледуваат. Каква патетика, лопужана.
Поарен од твојот синдром на неизлечиво незнаење и глупавост.
Проучија историјата за почетоците на серија А па сам преброј колку титули има Јуве.

(hint 31)

Поарен од твојот синдром на неизлечиво незнаење и глупавост.
Проучија историјата за почетоците на серија А па сам преброј колку титули има Јуве.

(hint 31)

Абе , по твоја логика , и ја иам 40 титули :D

Самопрогласен шампион на Италија сум 40 пати ...и ме боли кур што официјално не е така .....имам армија навивачи :D

40 sul Campo ! (дворов мој позади куќа ...)

Еве ист пенал за Вардар против Напредок, ова дека не се свиреле вакви пенали :)
Пак ќе кажам, според мене ова се чисти пенали. Ама, Барса-Милан кога играа за ист таков досуден пенал се крена востание, за ист таков прекршок над Киелини против Катанија не се досуди пенал и никој не зуцна за тоа, значи различни критериуми, тоа ме нервира.

Пак ќе кажам, според мене ова се чисти пенали. Ама, Барса-Милан кога играа за ист таков досуден пенал се крена востание, за ист таков прекршок над Киелини против Катанија не се досуди пенал и никој не зуцна за тоа, значи различни критериуми, тоа ме нервира.
Дај видеа да ги ѕирнам.

п.с. Ако има влечење од двете страни, не се суди најчесто...

КАЛЧОПОЛИ!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

50 ПОБЕДИ sul Campo

Јас тука читам повеќе СИТЕНЕ НА ПОРАЗО на ЈУВЕНТУС отколко прослава на победата на Интер. :)

Се дигна прашина как да освоии титула,ама па да победаш ТИМ ШО НЕМА ПОРАЗ 49 УТАКМИЦИ тва тее исто как да освоош титула.

Интер ја поканил "старата дама" на нес кафе 3 во 1! :D

Неам ништо против сеир и реметење,али како бе ти како фан на Арсенал кој изгуби од Манчестер па да се ситиш на пораз на Јуве,ја не идев у темата за Премиер да се ситам на пораз на Арсенал...

Не знам за од Милан, малку е нејасно зашто и Пујол фаулира, иначе кај Јувентус топката не идеше накај Киелини, овде можеше само жолт да му даде, инаку ако одеше кај Киелини ќе беше чист пенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom