Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.514
- Поени од реакции
- 5.634
Колективно палење бе
јес да е скап бљензинот ама ќе вреди![]()
Ах Пелисие, Пелисие...... Нема да ги тепаш, ќе ја отворат устата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колективно палење бе
јес да е скап бљензинот ама ќе вреди![]()
Yeah sureАх Пелисие, Пелисие...... Нема да ги тепаш, ќе ја отворат устата.
Вие најмногу се смеевте кога го земавте....е ова веќе е коментар
П.С.
![]()
haters gonna hate..
некои го потценуваа чоекот пред утакмица и кгоа направи трансфер во Интер сите ни се смееа
Немам ништо против Јувентус но имам против арогантноста на некои фанови небаре за Барселона се работи...па чекајте бе имате леб леб да јадите уште многу за да станите сила..Интер години несреќно испаѓаше од Манчестер Јунајтед и од Ливерпул каде господ не сакаше да влезиме во 1/4 финале а имавме класа тим..па потоа се ни се исплати....
можеби ќе бидете први но вчера ве шлакнавме и тоа со хендикеп ..што е најтрагично и со хендикеп почнавме 1-0(како Барселона што му дава преднос на Мадрид во случајот)
Паласио е одличен играч ама после сезона ко ланската нормално е да сакавме нешто повеќе ... покрај него. Касано до некаде ги залечи раните во тој сегмент, нападот е комплетен за оваа година, рачунај дека Снајдер и Коутињо се повредени, така да all in all сметам дека Интер ако во некој дел од теренот е најдобар во лигата, тоа е нападот.Вие најмногу се смеевте кога го земавте....![]()
Поарен од твојот синдром на неизлечиво незнаење и глупавост.Да беше само тој. Тие цела колектива се, сите мислат дека имаат 30 титули, па сега види од каков синдром боледуваат. Каква патетика, лопужана.
Поарен од твојот синдром на неизлечиво незнаење и глупавост.
Проучија историјата за почетоците на серија А па сам преброј колку титули има Јуве.
(hint 31)
Пак ќе кажам, според мене ова се чисти пенали. Ама, Барса-Милан кога играа за ист таков досуден пенал се крена востание, за ист таков прекршок над Киелини против Катанија не се досуди пенал и никој не зуцна за тоа, значи различни критериуми, тоа ме нервира.Еве ист пенал за Вардар против Напредок, ова дека не се свиреле вакви пенали![]()
Дај видеа да ги ѕирнам.Пак ќе кажам, според мене ова се чисти пенали. Ама, Барса-Милан кога играа за ист таков досуден пенал се крена востание, за ист таков прекршок над Киелини против Катанија не се досуди пенал и никој не зуцна за тоа, значи различни критериуми, тоа ме нервира.
Дај видеа да ги ѕирнам.
п.с. Ако има влечење од двете страни, не се суди најчесто...
Интер ја поканил "старата дама" на нес кафе 3 во 1!![]()
Не знам за од Милан, малку е нејасно зашто и Пујол фаулира, иначе кај Јувентус топката не идеше накај Киелини, овде можеше само жолт да му даде, инаку ако одеше кај Киелини ќе беше чист пенал.