- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.622
- Поени од реакции
- 70.022
49 утакмици без пораз, серијата прекината од лут ривал. Ми звучи познато од некаде.
Серија на Arsenal, прекината од United, пред неколку години.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
49 утакмици без пораз, серијата прекината од лут ривал. Ми звучи познато од некаде.
Абе сеа, од кај да знаеме дали е ФИГЦ или Моџи
Небитно, нигде не пишува по медиумите дека Јуве мести, туку дека грешките одат во корист на Јуве(Катанија 2 грешки, Интер 2 грешки во 35 минути), дали Јуве мести, дали Кришито од Русија, или судиите од забава не гледаат, може ќе дознаеме некој ден.
1:35, за сите што не ми е јасно дали е пенал или не е.
Сеа ќе дојде сладоледот и ќе рече: Ако освои Интер местено е.![]()
Ако во Италија судат вакви пенали, тогаш едно е сигурно: на натпреварот Катанија-Палермо треба да има едно дваесет ако не и повеќе пенали, на Џенова - Сампдорија исто така, а да не се споменува за Лацио-Рома. Судијата компензираше, и реално со право компензираше, зошто голот на Јуве беше од офсајд.1:35, за сите што не ми е јасно дали е пенал или не е.
Не е дека сум фан на Интер па пристрасно да зборам ама погледни ја уште еднаш снимката и ќе се увериш дека стварно е пенал. Милито сакаше да упати удар а Маркизио убаво го влечеше, се виде и по долната бела маица на Милито, а тоа е еднакво на пенал, без дилеми.Ако во Италија судат вакви пенали, тогаш едно е сигурно: на натпреварот Катанија-Палермо треба да има едно дваесет ако не и повеќе пенали, на Џенова - Сампдорија исто така, а да не се споменува за Лацио-Рома. Судијата компензираше, и реално со право компензираше, зошто голот на Јуве беше од офсајд.
Браво за Страмачиони. Му се исплатеше ризикот со тридентата, зошто ретко кој тим минатава и оваа сезона во Торино играл толку отворено!
Леле овие пацериве што губат од Новара,Хајдук и уште некои други гиганти ли најдоа да се фураат аххаахаха