Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу ме има и мене :icon_lol:
Инаку заслужено се опцуени барем да кажеа дека нема да има пренос и ќе си ги гледаше во обложувалница. Не и е прв пат ајде да е финале да ги разберам.

Мука ми е за серијата,ок бод предност само а можеше 7,али прво место сме бар уште:) сеа не е местена оваа или како?:)
пробаа ама прејаки бевме :D .... него ти највеќе маваше сеир за паласио летоска ако не се лажам ?

Честитки Io Sono Interista и останатите комшики, Таљавенто конечно поразен.
Не бе па и ти, Syn изнесе една статистика пред мечот која вика дека Интер со него имале скор 13-2-2 а Јуве 6-5-6. На нас ни е кошмар типот а богами и така изгледа:) иако не ја знаев статистикава што ја пиша Syn.

Никој не примети дека Интер две по ред ги врти? Ќе ги фрлат во Серија Б :)

Не бе па и ти, Syn изнесе една статистика пред мечот која вика дека Интер со него имале скор 13-2-2 а Јуве 6-5-6. На нас ни е кошмар типот а богами и така изгледа:) иако не ја знаев статистикава што ја пиша Syn.
Вие двата поклони си ги добивте и денес, тоа што овој пат не ви беа доволно е друга работа. Туку ај кога си тука да ти го честитам и тебе роденденот на Јуве (117 беше така?) и уште многу вакви родендени да си прославите :) :love:

Вие двата поклони си ги добивте и денес, тоа што овој пат не ви беа доволно е друга работа. Туку ај кога си тука да ти го честитам и тебе роденденот на Јуве (117 беше така?) и уште многу вакви родендени да си прославите :) :love:
И серијата од 51 меч без пораз ни ја прекинавте:)

Честитки до Интер.... Заслужена победа.... :) Доста им беа 49 утакмици без пораз... за 10 утакмици уше и рекорд ќе направеа али јбг тоа е... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom