T
Torchyrus
Гостин
Да ти ебам коментаторот к*рот ми го поду со тоа дека е офсајд па видовме упм дека е немора на секоја 18та секунда да повторува
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako toa Milan 5-1 pobedil![]()
Поштено...без никаква помош од судии,без гол постигнат од километарки офсајд и без да му опростат втор жолт картон на некој од нашите играчи.
Што има да збориш за судиите бе иди скриј се негде ти го ебам тимот мафијашкиPo konkreten e Juventus , dobra igra ima , PODOBRA , se gleda od avion ovaa , po spektakularno odime ..
Posle mecot kje zboram i za sudiite
![]()
Тоти , единствената Италијанска легенда која е сеушта активна во Серија А . Вчера на мечот против Удине му го исполни сонот на Франческо Месори, момче со инвалидитет, и заедно излегоа на Олимпико.
Прашајте се дали за ова новинарите пишале во Италија ? Ај донт тинк соу...Место да се плукаат местачите Јубе на велико , тиражот оди како алва нели.... ќе пишувале за убави работи.. глупости .. и зошто би оделе таљијаните на утакмица кога се што се презентира по медиумите со години е само негативни работи? Глупави луѓе,се самоуништија, затоа е таму кај што е Италијанскиот фудбал , квалитетот на играчите е на очајно ниво. Гледаност нула. Желба на суперзвездите да играат во Серија А , нејке ни да чуе ... но ако нека им е, нека тоне лигата, нека остане само 1 место во ЛШ и 2 места квалификации за ЛЕ како Велс.
"Ио соно аргумент"- 1 грешка била ок, 2 биле фаворизирање, тоест местење. Бре мајката? . На скоро секој натпревар ова коло имаше огромни пропусти , но на Јуве се нафрливте сите, да оставам Сериа А , Барса добивала по 3-4 одлуки во нивна корист на 1 натпревар, по 2 добива на секој втор. Јунајтед доби 3 одлуки во нивна корист против Челзи , но прочитај дали медиумите во Англија напишале Јунајтед Местачи!!! Судијата платен од Гејзерс и слично.. не туку кроце ќе се укаже на грешките на судијата , и се остава на арбитражата да го суспендира судијата, по форуми ќе се испуцаат фановите и завршена приказна. Е сега знам што ќе одговорат на ова ''експертите'' од Милано, " еднаш местачи секогаш местачи " . Море мрш таму бе , искомплексирани особи.. мака ви е што Јуве повторно ве гази, и ќе ве гази уште посилно , затоа чекате вакви моменти да се изфурате, да си олесните... Ако слободно, пуцајте. Во сабота ќе ќутите како пизди пак.![]()
Треба да им ги барам сеа коментарите коа викаа дека ќе не истрескале од земја
Се каам што го стаив само овој у букмарк, ме мрзи сеа да барам.Треба да им ги барам сеа коментарите коа викаа дека ќе не истрескале од земја![]()
Идиоти... а следното лето пак ќе ги молат да ја откупат сезоната.Коментарите против Телма на фејсбук
http://www.amanbe.mk/tv-telma-gi-pravi-istite-greshki-ovoj-pat-si-poigruva-so-navivacite-na-milan/
До пред 2 месеца ги молеа да даваат Серија А сега ги пцујат.
Они треба да се среќни што гледаат Серија А на македонска телевизија а не да се бунат
нека не ти е мука ич, да не беа судиите немаше ни да ја имате.Мука ми е за серијата,ок бод предност само а можеше 7,али прво место сме бар уштесеа не е местена оваа или како?
![]()
нека не ти е мука ич, да не беа судиите немаше ни да ја имате.