Може би ламелите ти се излижани. Па со поголема гас се прилепуваат за да го завртат тркалото.Се штелува некаде да биде скутерот по стартен? Порано ми беше по стартен ии пипав во гасот ии сега нема старт ако знае некој и каде нека каже ?
Додека не го прегледаш детално нема да знаеш што му е.Колку се пари ? А јас мислам дека се ролните или кариките затоа што ии по4на ује многу да тече ии послабо влече ...
Епа побарај во динамикс во скопје сигурно имаат или во максима видиЧистен е така но небива некаде е скрсена пласитаката и дише затоа прашувам за нов
Овој филтер е фабрички значи не е мењан 4 години
Фризирање 4 тактна машина, изводливо е со тро поголем карбуратор или поголем цилиндар. Толку. Ако смениш карбуратор најмногу ќе ја исфризираш потрошувачката.имам едно прашање дали некој пробал да појачува ‘‘фризира‘‘ 4-тактна машина 150cc
и ако има некој нека каже некој совети пошто склопувам едно
Тоа више го направив све него ме интересираше дали некој пробал со олеснување на радилица наварување брегаста ставање глава со 4 вентила нешто такво и ако има некој пробано да ми каже со како е потребноФризирање 4 тактна машина, изводливо е со тро поголем карбуратор или поголем цилиндар. Толку. Ако смениш карбуратор најмногу ќе ја исфризираш потрошувачката.
Така да склописи го така како шо си е, не фрлај џабе пари.
Еј од кога не сум ги слушнал овие муабети...Тоа више го направив све него ме интересираше дали некој пробал со олеснување на радилица наварување брегаста ставање глава со 4 вентила нешто такво и ако има некој пробано да ми каже со како е потребно