Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Утре само Ремзи у први 11 да не го видам, место него Волкот и Сантош да се снајде као што треба со Валенсија и мислам дека бод зимаме во најмала рака. Многу не потценија.
Конечен резултат според мене 2:2.

COYG! :)

среќен роденден Sura .. имај убав ден , за да частиш си далеку ама затоа ти пративме scout да те провери ... поздрав :D

100_2928.JPG

p.s. за поразот после не се нервирај ќе ја тепате следната :D

среќен роденден Sura .. имај убав ден , за да частиш си далеку ама затоа ти пративме scout да те провери ... поздрав :D

100_2928.JPG

p.s. за поразот после не се нервирај ќе ја тепате следната :D
Фала буљо, вааау да не ти се верува еј вчера срце ќе ме фатеше кога отворив врата ....:) Денес губите, роденден ми е, мора да тепа Арсенал!!!

Со ваква игра ништо не правиме.
Мора да се нападне.

Подолски мора аут,одма..:Волкот ин...

Вермален со секој одигран натпревар потврдува дека не го бива за капитен

Тапа играме, брцнаа гол по катастрофална грешка на Верма....Иначе респект за РвП што не го прослави голот, а не ко Адебајор кога претрча цел терен за да прослави пред фановите на Арсенал......

Сура, среќен роденден момче! Ај да се надеваме дека второ ќе се опраат малку овие па да ти биде посреќен роденденот, зашто вака сме тапа невидена.
Многу, многу слабо полувреме. Како паметно ни игра Јунајтед, топка не помина.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 14:45 ---
Има ли поголем пациент од Сантош?!
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 14:46 ---
Ќе се убијам бе дрес му бара на полувреме на РВП?

Ова не беше перформанс на топ 4 клуб, веќе 5-6 утакмици не играме доволно добро.

Сантош е најголемо срање што некогаш заиграл за Арсенал.....Верма разочарува, Вилшир требаше да го смени, се гледаше од авион деке ќе пие црвен......
ГОлот на Санти најс......Ах ебате шупаците еднаш за роденден да ми напраат кеиф да играат ко што треба....

Борбата за четврото место продолжува, додуша конкуренцијата е тешка, Кокошките, Евертон, Њукасл, Ливерпул и уште некој. Тоа се нашите дербиња сега, не оваа утакмица од денеска.

Остајте се на страна...Нејкав ова да го стаам у темата,сакав тука,зошто многу глупаци ќе се стаат без врска.

Пенал и црвен за Јунајтед,,по обичај...Тоа го добиваат автоматски.Пеналот беше чист,а црвениот беше чист исто колко што беа чисти за жолти пред се стартот на РВП над Сања и Клеверли.Како шо доби Вилшер,така требаше и овие двајца да добијат.
И друго,најкриво ми е шо 2от гол,корнерот беше изнуден од офсајд позиција=нерегуларен гол. Перси беше во чист офсајд,па Маноне интервенираше,не досудија офсајд,туку корнер и од тој корнер,Евра гол(за попростите шо немоат да сфатат).

За играта,бедно,Верма наредна да се седне на клупа да се преиспита,а за Мертесакер несакам да зборувам многу,само ќе кажам најдобриот штопер после Сол Кембел!Верма освен првата сезона,друго нешто нопе.

Сантош е најголемо срање што некогаш заиграл за Арсенал.....Верма разочарува, Вилшир требаше да го смени, се гледаше од авион деке ќе пие црвен......
ГОлот на Санти најс......Ах ебате шупаците еднаш за роденден да ми напраат кеиф да играат ко што треба....
Паметен е Ферги, затоа го извади Клеверли. Ама кај нас нема ни кој да влезе. Гол за утеха на крај, ама џабе, изгледа само за тие што мавнале на комар гол-гол, или 3+ да ја фатат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom