NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама ќеееф ми направија прва четвртина... Само добро да се држат во одбрана ќе биде добро. Прва четвртина добро ја погодив предходно на прогнозата! :D :D

Ги иам
Индијана хен 2
Денвер хен 2
Бостон хен 1
Кливленд хен 1..
да не ги допишувам другите, јасно ви е кој е најлош типер тука :)
Само нека тепаат Лејкерс вечер, нишо друго не ми треба :D

Зошто од кога уклучив њујорк ни една тројка не фрлија у кош малер ли сум или ? :(

За обични (не HD) но квалитетни стримови овие се одлична страна (лани цела сезона таму ја изгледав).

http://eventosppv.me/canal-1.php

само менувајте канал2,3,4... увек пренесуваат по бар 2-3 утакмици ако има такви шо се играат у исто време.

ако нема некој стрим таму, треба да го има на http://www.frombar.tv

Супер HD (преку 2000kbs) кај кои сликата е стакло дури и ако поврзете плазма тв за pc-то, имате кај Русите за Сопкаст на:

sop://broker.sopcast.com:3912/134511

сеа иде Денвер - Фили, по завршувањето ќе даваат и некоја од тие што почнуваат покасно ваљда.

и обичните стримови се океј секако, но сопкастов си е вистинското... :)
Дај некој сопкаст ХД линк за нујорк -мајами или било која друга???

куртоните Индијана успееја да примат 35 поени во една четвртина од Шарлот :eek: Јас па ја заокружив на ливчето Шарлот -89.5 уште на полувреме. :pos:

Од кога идиотов Кол толкава минутажа има бе? А Реј и Марио на клупа седат

куртоните Индијана успееја да примат 35 поени во една четвртина од Шарлот :eek: Јас па ја заокружив на ливчето Шарлот -89.5 уште на полувреме. :pos:
Ако се случи чудо и некако успеат со 7 да тепаат дрес ќе им купам мајке ми.....еба“е неподвижните

Денвер губи од Орландо...Бостон од Милвоки:facepalm: ,Чикаго ме изненади со убедливото водство против Кливленд...

Ги иам
Индијана хен 2
Денвер хен 2
Бостон хен 1
Кливленд хен 1..
да не ги допишувам другите, јасно ви е кој е најлош типер тука :)
Само нека тепаат Лејкерс вечер, нишо друго не ми треба :D
Легенда :D

Мајами денеска личи на Мајами од првата година кога ги споија биг 3 одбрана никако...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom