Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.513
- Поени од реакции
- 5.634
"Јас и отварање нови теми = Тарзан и патики"![]()
отворив јас тема, толку за набрзина

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Јас и отварање нови теми = Тарзан и патики"![]()
Нормално дека не може да се оцени играч од еден натпревар.Но, Де Чеље игра за Јуве еве веќе петта година, и не е баш оценката само од овој натпревар. Минатата сезона, одигра солидно, но оваа сезона игра слабо. Од 4 изиграни натпревари во оваа сезона, Јуве има 2 гола примено и тоа по директна негова вина. Денеска дури не излезе тој исто како да играше Јуве со 1 играч помалку, каснеше и во одбрана и во напад. Дај Боже во наредните натпревари да ме демантира, и да покаже дека стварно го заслужува дресот што го носи.
Ја би да ни го ослободат Конте од казната, уште денеска!![]()
да не заборајме дека тоа е и одлика низ цела историја на Јувентус ...Ова е моќта на Јуве. Јуве е ТИМ во буквална смисла на зборот!Затоа минатата сезона го крена пехарот во Италија, затоа и оваа сезона е прв конкурент според сите медиуми! Кај Јуве нема ѕвезди, има само играчи на кои тимскиот успех му е поважен од личниот. Главен темел на ваквата филозофија е Конте!
Добро, али пред Калчополи тимот ви беше преполн со ѕвезди: Ибра, Виеира, Недвед, Буфон, Дел Пјеро, Канаваро, Замброта, Турам, Трезеге и да не набројувам даље, буквално ѕвезда до ѕвезда. Инаку ваквиот режим на работа ептен ми се допаѓа, нешто налик на Дортмунд работите, без многу ѕвезди во тимот, реално само Пирло, Џиџи и Вучко ви се прави ѕвезди. Најдобро од се е што целиот тим се залага максимално, не играат само за еден играч (Ибра на пример).да не заборајме дека тоа е и одлика низ цела историја на Јувентус ...
Добро, али пред Калчополи тимот ви беше преполн со ѕвезди: Ибра, Виеира, Недвед, Буфон, Дел Пјеро, Канаваро, Замброта, Турам, Трезеге и да не набројувам даље, буквално ѕвезда до ѕвезда. Инаку ваквиот режим на работа ептен ми се допаѓа, нешто налик на Дортмунд работите, без многу ѕвезди во тимот, реално само Пирло, Џиџи и Вучко ви се прави ѕвезди. Најдобро од се е што целиот тим се залага максимално, не играат само за еден играч (Ибра на пример).
Ок али тој тим беше далеку попопуларен од сегашниов.Ѕвезди... дефиницијата на играчи-ѕвезди не е баш едноставна. Има "ѕвезди" како Ибра, кои се страшни играчи, но играат за пари и за личен успех. А од другата страна имаме ѕвезди, како Дел Пиеро, одлични играчи, кои сепак играат за тимот.
Вистински ѕвезди на Јуве во тоа време се покажаа кои беа, после Фарсополи