Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се однесува до мене, може. Јас не сум некој голем фан на циганот, така да, немам проблем да игра за Ливерпул некогаш. Ама сигурен сум дека Ферги има, иако и тој не му е некој голем фан. :D

Подобро на Виган за кило семки ќе го дадеме од колку на вас.

Добро:X3:
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 14:04 ---
Што се однесува до мене, може. Јас не сум некој голем фан на циганот, така да, немам проблем да игра за Ливерпул некогаш. Ама сигурен сум дека Ферги има, иако и тој не му е некој голем фан. :D

Знам бе брат, ни ние не го сакаме циганот, само Гоше007 се напна, ко готова да е зделката :)

Знам бе брат, ни ние не го сакаме циганот, само Гоше007 се напна, ко готова да е зделката :)
Гоше делува превентивно, во случај да го засакате да ви каже. :D

Гоше делува превентивно, во случај да го засакате да ви каже. :D

ХАхаха...почнал пред ПЦ да грицка нокти, вакви ги направил за минута:pos:
nail1a%5B1%5D.gif

До вчера сакаа да скрши нога тоа за нив арогантно копиле,да умре,денес го бранат и е бог за нив :facepalm:

ХАхаха...почнал пред ПЦ да грицка нокти, вакви ги направил за минута:pos:
nail1a%5B1%5D.gif
Јас никогаш не сум грицкал нокти само сакам да кажам дека Ливерпул е последен куб во кој би сакал да се продаде некој од нашите играчи.

Давам идеја сите ние да си направиме ManUre фан клуб. Ем овците сити, ем волците на број. :icon_mrgr:
Oвците сити ова коло гостуваат на Вест Хем. Искрено, очекувам Кевин Нолан да им закачи еден. :P

Јас никогаш не сум грицкал нокти само сакам да кажам дека Ливерпул е последен куб во кој би сакал да се продаде некој од нашите играчи.

Не сум грицкал ни јас. Велат заебана работа била :)
А ако отиде пример сеа во Јануари во Хофенхајм, па од таму дојде кај нас во Јули?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom