FIFA 13

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.034
Поени од реакции
3.615
Инсталирав Windows 8 и сега ја инсталирав и Фифа 13 на него, средив се со крак, истата постапка како претходно на Windows 7. Ја уклучувам играва, ме прашува за јазик, одбирам English и се исклучува..................... некој да има решение? :)

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Иначе во југотен ја нема сеуште :) Ако разбери некој кога ќе ја донесат нека пиши ..

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Паднала играта на 25 евра :facepalm:
Да си почекав, за истите пари сега ултимејт ќе си земев :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Што е разликата помеѓу ултимејт и таа ти што ја имаш :) ?
На ултимејт верзијата имаш бенефиции да си направиш дрим-тим. За разлика од мојава која е "обична", за да направам таков тим ми треба време и време играње, утакмици и утакмици за да соберам "поени" :)

Се друго е исто, просто кажано на незе има пари да си купеш што сакаш.

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
На ултимејт верзијата имаш бенефиции да си направиш дрим-тим. За разлика од мојава која е "обична", за да направам таков тим ми треба време и време играње, утакмици и утакмици за да соберам "поени" :)

Се друго е исто, просто кажано на незе има пари да си купеш што сакаш.
А оваа од југотон ултимејт ли е ? :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А оваа од југотон ултимејт ли е ? :)
Пишува на незе. На обичната ништо не пишува. А на ултимејт, убаво пишува и се гледа.
Мое мислење, чисто сумљам дека е ултимејт.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.034
Поени од реакции
3.615
Не се разбирам многу во игриве и потребнава конфигурација за нив.

Во моментов користам компјутер со следниве спецификации :
  • Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2,80 GHz
  • 4,00 GB RAM DDR 3
  • nVIDIA GeForce 240 GT 1 GB DDR 3
  • AS Rock H55M-LE Motherboard
Не ми работи добро FIFA 13, на било која резолуција и дали е medium, high. Што може да биде проблем, треба да земам појака графичка, или?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не ми работи добро FIFA 13, на било која резолуција и дали е medium, high. Што може да биде проблем, треба да земам појака графичка, или?
Од работиве што ги наброја графичката ќе да е.
Ама пак од друга страна играва ја имам инсталирано на 2јадрен процесор со 2гб рам и 512 графичка, и на најмала резолуција, ја тера онака ОК да речеме.

Е сега под "не ми работи добро" зависи шо подразбираш. Ама со оглед на процесорот и рамот не би требало да праи проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom