gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.850
- Поени од реакции
- 5.169
Бранко?Уште да знаеше да го објасниш овој податок на што се должи и супер ќе беше.
Бранко?Уште да знаеше да го објасниш овој податок на што се должи и супер ќе беше.
Бранко?
На неспособноста на министерот за странски инвестиции.Уште да знаеше да го објасниш овој податок на што се должи и супер ќе беше.
На неспособноста на министерот за странски инвестиции.
Знам дека ти е сопартиец и сродна душа, ама не мора веднаш да скокаш да го браниш.
Како прво лепиш етикети, и твојата некомпететност ја изразуваш преку навреди. Научи како со рачунаат Странски инвестиции по која метода, па после продавај мозок и знаење место етикети.На неспособноста на министерот за странски инвестиции.
Знам дека ти е сопартиец и сродна душа, ама не мора веднаш да скокаш да го браниш.
Да бе, во 2011 било различно рачунањето, до тоа ќе е.Како прво лепиш етикети, и твојата некомпететност ја изразуваш преку навреди. Научи како со рачунаат Странски инвестиции по која метода, па после продавај мозок и знаење место етикети.
Добро иди пријави се за гатачка. Ќе те има на телевизија и ќе заработуваш пари , од твоите пророчки спосовности.Да бе, во 2011 било различно рачунањето, до тоа ќе е.
Вакви приказни можеш да продаваш на децата во градинка, на мене и leandra не.
ПС. Знаев дека ќе скокнеш да го браниш министерот.
На пропалитетите кои ја водат државата.Уште да знаеше да го објасниш овој податок на што се должи и супер ќе беше.
Ем шуто ем боде , викааат некој и јас не знам со кој памет немаат ни основни познавања по економија ниту знаат методологија на рачунање СДИ, а само нешто мрчат .Инаку добар податок им извади , како ги ошамара ќе боли ова, ме мрзеше да барам податоци , инаку и јас ќе објавев но за секој што ќе напише две реченици глупост да морам да му вадам податоци ни 24 саати на ден немаше да ми стигнат само податоци да вадам а камоли да се објаснувам.ГРЧКИТЕ КОМПАНИИ ИЗНЕЛЕ 70 МИЛИОНИ ЕВРА ОД МАКЕДОНИЈА!
http://www.kapital.com.mk/mk/makedonija/89423/grchkite_kompanii_iznele_70_milioni_evra_od_makedonija!.aspx
Џабе доаѓате како падобранци.Барем малце да имавте основни познавања од економија ќе имавме каква таква дискусија..
Ах, тие грци, пак они се криви.ГРЧКИТЕ КОМПАНИИ ИЗНЕЛЕ 70 МИЛИОНИ ЕВРА ОД МАКЕДОНИЈА!
http://www.kapital.com.mk/mk/makedonija/89423/grchkite_kompanii_iznele_70_milioni_evra_od_makedonija!.aspx
Џабе доаѓате како падобранци.Барем малце да имавте основни познавања од економија ќе имавме каква таква дискусија..
како ги ошамара ќе боли ова
Објавено 01 ноември 2012, 16:20,Да бе, во 2011 било различно рачунањето, до тоа ќе е.
Вакви приказни можеш да продаваш на децата во градинка, на мене и leandra не.
ПС. Знаев дека ќе скокнеш да го браниш министерот.
Ало бре, и лани имавме изнесување на капиталот во матичните земји, па пак имавме повеќе СДИ.Сега рачунај чим Грците само 70 мил евра , изнеле од државата колку и други држави извадиле и пак сме во плус со СДИ. Ама пред вака да изиграваш паметен научи нешто по основи на економија како се рачуна СДИ по која методологија итн, па после продавај мозок а не да ми лепиш етикети.
Да затоа во Бунарџик лани работеа 2 компании а сега работат 5 компанииАло бре, и лани имавме изнесување на капиталот во матичните земји, па пак имавме повеќе СДИ.
И лани грците и другите европјани имаа криза. И лани телекомот и другите европски фирми исплатија дивиденди на матичните компании.
Добро знам како се рачуна СДИ, само ти не знаеш да ја израчунаш неспособноста на Теле Самрак.
2 компании 250 милиони евра инвестиции.Да затоа во Бунарџик лани работа 2 компании а сега работат 5 компании![]()
Инаку ова година далеку повеќе пари се извлечени од Македонија отколку лани. на крај само Грците што извадиле сега 70 мил евра, се кажува.Ало бре, и лани имавме изнесување на капиталот во матичните земји, па пак имавме повеќе СДИ.
И лани грците и другите европјани имаа криза. И лани телекомот и другите европски фирми исплатија дивиденди на матичните компании.
Добро знам како се рачуна СДИ, само ти не знаеш да ја израчунаш неспособноста на Теле Самрак.
Ајде и ти назад на факултет прва година да учиш методологија за рачунање СДИ.2 компании 250 милиони евра инвестиции.
5 компании 70 милиони евра инвестиции.
Остваруваме!