Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може мала помош при избор на тел, ми се расипа телефонот па и онака можам да го продолжам договорот и барам некој поефтин тел во вип.

Vodafone Smart II

Samsung 3770

Алкател ОТЕ 902

Нокиа АША 306 (Не знам цена за неа ако е до 1500ден)

Нема цени јас сум на пола претплата па ми рекоа да гледам од смарт м + 1000 ден биле од прилика...

кај може кај нас (у ск) да се најде некој од новиве модели на моторола (razr,xt-890,xt-910,xt-912,ATRIX,АTRIX 2 )
Во One го има XT-910 ама е way overpriced а на друго место нигде дури ни на старо ги нема...

Мислење за LG T385 Wi-Fi , сакам да го земам ама малку сум :unsure::unsure: :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Да не знај некој колку пари кошта одкодирање на HTC HD7 ?

Zdravo ,jas sakam da prasam nesto . imam samsung gt-s3370 i sakam da instaliram =track Id= dali nekoj znae kako toa se ide? blagodaram odnapred

Zdravo ,jas sakam da prasam nesto . imam samsung gt-s3370 i sakam da instaliram =track Id= dali nekoj znae kako toa se ide? blagodaram odnapred

Инсталирај Shazam или SoundHound, многу подобри апликации.

имам проблем со HTC one X
значи батеријата му беше 50% пред спиење... легнав да спијам и коа станав после 6 саати.. беше исклучен и неќеше да се вклучи..
пробав да држам подолго на копчето за вклучување.. се појави само првиот екран и потоа пак се исклучи...сеа го ставив на полнач околу саат време.. и пак истиот проблем..

имам проблем со HTC one X
значи батеријата му беше 50% пред спиење... легнав да спијам и коа станав после 6 саати.. беше исклучен и неќеше да се вклучи..
пробав да држам подолго на копчето за вклучување.. се појави само првиот екран и потоа пак се исклучи...сеа го ставив на полнач околу саат време.. и пак истиот проблем..
Најбезболно пробај со формат за почеток, да не ти јаде батерија некоја апликација

Најбезболно пробај со формат за почеток, да не ти јаде батерија некоја апликација
сега се оправи и без формат.. по 100 пат уклучи исклучи батеријата е добра.. истото го праве и на пунач... ако пак праве така ке го носам у т-мобиле...од таму е купен..

Каде може да се декодира Nokia 6120 classic. Му имав ставено код што не дозволува да се смени сим картичката и го имам заборавено....
Колку би коштало ова?
И знае некој кај би можел да му купам маска?

Исто така, имам број од вип на пола претплата (1000 минути кон цел вип за 295 ден.) што не го користам. Договорот трае до 12.02.2013 година.

Дали некој би бил заинтересиран да го земе?

Торте ај прати цена за батерија и маска за иксперија х8

Малку помош.На alcatel ot916 како да му е намален звукот(јачина на звукот е вклучен до крај) кога има дојдовни повици,музика од телефонот или на интернет, кога вклучам слушалки се слуша добро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom