П
Паган-др
Гостин
Најстара карта ми е Македонија - Русија 2006та...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам еден другар има многу фудбалски карти. Но не ги дава ги собира од 2004 година.
Најстара карта ми е Македонија - Русија 2006та...
Vaa e istoriska karta . . .Знам дека не е фудбал, ама можеби ќе ти значи..
Прегледај го приврзокот 51638
P.S. Во Мадрид се надевав дека ќе ја гледам Барса. Ништо, барем го гледав Пандев.![]()
Од Пелистер-Апоел имаш?
Не можам да сфатам која е желбата некој да збира карти од натпревари на кои не бил...Иначе и јас си ги чувам картите од речиси сите спортски натпревари на кои сум бил. Од фудбалските натпревари, имам од репрезентацијата против Хрватска и Русија. Штета не ги чувам картите од репрезентативните натпревари на кои сум бил како помал. Имам од Партизан - Арсенал и Милан - Арсенал. Од другите спортови, поточно од ракоментот, имам од секој домашен натпревар на репрезентацијата во Борис Трајковски почнувајќи од натпреварот против Исланд од баражот за светското, без оваа последнава против Швајцарија. Ги чувам и картите од цела прва групна фаза од Европското ракомет во Ниш, а имам и доста од Металург и Вардар од лига на шампиони.
Ја може да сакам да мењам некои од клубови, со некои од репрезентација што ми фалат.Прашај го случајно да не има дупли некои
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 23:42 ---
Ако имаш некои од клубовите кажи, ќе се менуваме, од репрезентација ги имам сите![]()
Ја може да сакам да мењам некои од клубови, со некои од репрезентација што ми фалат.
Ми фалат некои од кај 2000-2001 (тогаш бев у војска и не можев да идам). Исто и од најновите некои.
Од клубови имам некои од Вардар, Победа и други, кога играа по купови, уште од првите утакмици по осамостојување.
Иначе од осамостојување до пред година-две сум бил на сите репрезентативни и клупски *
не рачунам пријателски и надвор од европските купови, плус и тие кои сум ги промашил.
Ако има некој карти од натпревари што се играле во странство нека каже???![]()