- Член од
- 23 јули 2012
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 52
Колекционер сум на фудбалски карти, ме интересира дали има некој колекционер овде или пак некој има карти а сака да ми ги подари? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти од Интер - Баерн, пред две и пол години. Името од разбирливи причини е сокриено =)
Прегледај го приврзокот 51613
Јас имам огромна колекција на фудбалски карти, посебно од интер кога идев на времето да ги гледам .
Јас имам огромна колекција на фудбалски карти, посебно од интер кога идев на времето да ги гледам .![]()
Баш сеа најдов 4 карти што ми останеле од Македонија - Ирска кога беше отварањето на стадионот ако не се лажам 0-2 изгубивме, исто од Вардар - Бате Борисов ја чувам.. од Србија во Белград на европсково (ракомет тоа) и уште една од кошарка најдов Македонија - Босна и Македонија - Велика Британија изгледа само тие се преживеани мада ако прочачкам дома сигурно ќе најдам уште некои... голем дел се фрлени одма.
Убава работа е ова собирањето за успомен да знаеш дека си бил посебно кога ќе ги разгледаш по 20тина години да речеме![]()
Знам дека не е фудбал, ама можеби ќе ти значи..
Прегледај го приврзокот 51638
P.S. Во Мадрид се надевав дека ќе ја гледам Барса. Ништо, барем го гледав Пандев.![]()
Ах, како ме потсети на Македонија - Данска, бев на стадион. Тој гол на Митко Стојкоски - неповторливо чувство.
![]()