S
Stivie G
Гостин
Комплекс ти се вика додека твојот тим губи ти да се грижиш за тоа што противникот прави..........Ужас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комплекс ти се вика додека твојот тим губи ти да се грижиш за тоа што противникот прави..........Ужас
Никој од тие Ливерпулци не искоментира за Челзи- Манчестер утакмицата. Од друга страна ти како воџа тука и уште неколку други си го испофаќавте на Ливерпул.Ајде барем ливерпулци ќе дркаат вечер на победава од челсибраво плави, ајде уште 5 да им дадете на децава, срамота е со 49382749238479283 фунти тим да се мачите против некој си вутон, мутон, куров, таниклиф итн...
Ајде барем ливерпулци ќе дркаат вечер на победава од челсибраво плави, ајде уште 5 да им дадете на децава, срамота е со 49382749238479283 фунти тим да се мачите против некој си вутон, мутон, куров, таниклиф итн...
Каков гив-ап беЕте така честито пролаз натака и влагањево на Кико значи дека we give up![]()
доколку Ливерпул игра во исто време со Манчестер без разлика во било кое натпреварување мене око нема да ми трепне за Манчестер како одиграл. Кај вас е различно.....Лол која секирација ако тимот губел во Карлинг Куп, ако гледаш на темава ни на фановите на двата тима не им е важно кој ќе пројде и самото тоа што утакмицава влезе во продолженија е глупост.
Каков гив-ап беПа пред 2-3 сезони Македа главен џокер беше
![]()
Oooo се препозна па се јави, сонце :*Никој од тие Ливерпулци не искоментира за Челзи- Манчестер утакмицата. Од друга страна ти како воџа тука и уште неколку други си го испофаќавте на Ливерпул.
доколку Ливерпул игра во исто време со Манчестер без разлика во било кое натпреварување мене око нема да ми трепне за Манчестер како одиграл. Кај вас е различно.....