Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Комплекс ти се вика додека твојот тим губи ти да се грижиш за тоа што противникот прави..........Ужас

Ете така честито пролаз натака и влагањево на Кико значи дека we give up (y)

Ајде барем ливерпулци ќе дркаат вечер на победава од челси :icon_lol: браво плави, ајде уште 5 да им дадете на децава, срамота е со 49382749238479283 фунти тим да се мачите против некој си вутон, мутон, куров, таниклиф итн...

Комплекс ти се вика додека твојот тим губи ти да се грижиш за тоа што противникот прави..........Ужас

Лол која секирација ако тимот губел во Карлинг Куп, ако гледаш на темава ни на фановите на двата тима не им е важно кој ќе пројде и самото тоа што утакмицава влезе во продолженија е глупост.

Ајде барем ливерпулци ќе дркаат вечер на победава од челси :icon_lol: браво плави, ајде уште 5 да им дадете на децава, срамота е со 49382749238479283 фунти тим да се мачите против некој си вутон, мутон, куров, таниклиф итн...
Никој од тие Ливерпулци не искоментира за Челзи- Манчестер утакмицата. Од друга страна ти како воџа тука и уште неколку други си го испофаќавте на Ливерпул.

Пробаа да играат убаво неделата, па видовме што се случи. Сега знаат дека џабе ќе се мачат па не се замараат многу. :D

Лол која секирација ако тимот губел во Карлинг Куп, ако гледаш на темава ни на фановите на двата тима не им е важно кој ќе пројде и самото тоа што утакмицава влезе во продолженија е глупост.
доколку Ливерпул игра во исто време со Манчестер без разлика во било кое натпреварување мене око нема да ми трепне за Манчестер како одиграл. Кај вас е различно.....

Каков гив-ап бе :D Па пред 2-3 сезони Македа главен џокер беше :D

Meh, ради тој гол уште има кредит во тимот. Проблематичен карактер (арогантен), ништо нема напреднато од тогаш, добар е за резервите ама не му иде промената од резерви во прв тим како што треба. Најдобро можеби би било да настапува во Италија некаде.

За ваков старт жолт картон? Па ова е директ црвен!

Никој од тие Ливерпулци не искоментира за Челзи- Манчестер утакмицата. Од друга страна ти како воџа тука и уште неколку други си го испофаќавте на Ливерпул.
Oooo се препозна па се јави, сонце :* :icon_lol:

доколку Ливерпул игра во исто време со Манчестер без разлика во било кое натпреварување мене око нема да ми трепне за Манчестер како одиграл. Кај вас е различно.....

Јбг, не сите сакаат загарантиран излез во ЛЕ уште во фебруари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom