Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа сака. Дали беше до бришењето со CCleaner не знам ама во секој случај фала.Многу чудно. Пробај да избришеш се од кешот со ccleaner. Би требало да заврши работа. И пред да се конектираш со хотспотсхилд не отварај хулу.
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 22:59 ---
Или едноставно да не нема добра поддршка за win xp. Јас сум на win 7.
Nekoj da mi pomogne da kaze kako da go smenam passwordot na wireless?
Имам едно прашање. Еве, јас земам интернет од вифи од комшиите, а тие не знаат. Е сега, прашањето ми е дали можат да дознаат преку нивниот компјутер дека некој им зема интернет?(само не ми велите за намалување на брзината).ме пукнаа татко ми и мајками со тоа дека ќе ме дознаеле, иќе сум се карал.
ок. фалаМожат ако прочепкаат во рутерот.
Дури можат и да те снифаат и да ја следат твојата неенкриптирана комуникација.
Не знам како е на тој, ама кај мене на Линксисот имаш опција Browse каде го бираш firmware-от и му правиш нешто како update. Не сум дома да проверам, ама море да има некоја опција како Restore или апдејт.Некој искуство со флешнување на TL-WR740N на DD-WRT зашто сега повеќе од 2Mbps преку рутерот нејќе да повлече а директно од модем си нема гајле а и така е срање firmware-от негов.
На кој провајдер си?Зашто неможам да ја отворам замунда.нет? значи кај сите други ја отвара, кај мене нејќе. пробав и од друг компј., на мојот интернет, ама ништо. како така, блокирана да е само таа? до што е проблемот, до рутерот, модемот?![]()