Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
кои царови се овие арсенал им даваат предност 4 гола на ридинг да јадат гомна некој смрдловци и после ги дупат 5:7 за малце да цицат на контра сите што изедоа лајна :***

ридинг:icon_lol:

Зошто не продолжете со гомната? :)

Дечко, ти нема смисла ова што го пиша. И да не ја помина линијата шутот на Волкот (а ја помина 100 посто), Џенкинсон ја закова во гол топката.
""the ball must pass completely over the goal line between the goal posts and under the crossbar and no rules may be violated on the play""

Па нели глеаш дека судијата го свири веќе голот пред да шутне џенкинсон

""the ball must pass completely over the goal line between the goal posts and under the crossbar and no rules may be violated on the play""

Па нели глеаш дека судијата го свири веќе голот пред да шутне џенкинсон

ГОЛ БЕШЕ И ТОА...ШО НЕ Е ЈАСНО?

До утре сабајле,анкетава нагло ќе се зголеми за победа на Арсенал,а забораваат минатата година дека добија осмица. :icon_lol:

До утре сабајле,анкетава нагло ќе се зголеми за победа на Арсенал,а забораваат минатата година дека добија осмица. :icon_lol:

Е да ама сега за нас ќе гласаат и навиваат и фановите на Челзи и Ливерпул, здружена опозиција против диктаторот ;)

Е да ама сега за нас ќе гласаат и навиваат и фановите на Челзи и Ливерпул, здружена опозиција против диктаторот ;)

Ајде ајде ќе дојдат и тие дербиња ќе има расправии пак. :icon_lol:
Вие се тепате,Манчестер Јунајтед користи и ОП! Прво место....
Тивко диктаторски без никој да сети,додека е гужва на кајгана турканици/брканици, Јунајтед веќе прво место.. :нинџ:

Како и да е очекувам борбеност на натпреварот само да им порачам на фановите од утд. не ве плаши ова малце што се деси ова вечерва ??:D

Како и да е очекувам борбеност на натпреварот само да им порачам на фановите од утд. не ве плаши ова малце што се деси ова вечерва ??:D
Го зедов и последниот лексилиум пред 5 мин :D

Ај бе не се карајте и на темава за тој купот веќе, многу ми е битно кој прошол или не прошол, најискрено.

Да се потсетиме на некогашната легенда на Јунајтед, Мајк Рајли. Колку ли само успеси (пенали) им донесе.

Да се потсетиме на некогашната легенда на Јунајтед, Мајк Рајли. Колку ли само успеси (пенали) им донесе.
Фала што ме потсети зошто Јунајтед ми е најомразена, најциганска, смрдлива екипа.

Ее времиња беа тоа,кога рајли царуваше,ама ете за среќа некој убоо га научил занаетот:),инаку тешко нас ќе беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom